Přes všechnu bolest má Postlerová stále pro co žít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přes všechnu bolest má Postlerová stále pro co žít!

Simona Postlerová
Simona Postlerová (Foto: archiv ČT, Daniel Černovský, Petr Merta, ara)

Herečka a dabérka Simona Postlerová měla posledních několik let dost vyčerpávajících a bolestných. Syn onemocněl nevyléčitelnou nemocí a stála po boku svého manžela muzikanta Zdeňka Hráška (†62), který onemocněl rakovinou, ta ho připravila o oko a o několik let později, na ni zemřel. Přesto Simona Postlerová (52) dokáže svůj život stále naplnit optimismem.

Přes všechny strasti jejího života, se snaží Simona najít sílu a to hlavně ve víře. Tatínek, který zemřel ve spánku na infarkt, ji dovedl k přírodě a umění. Manžel jí přivedl ke křesťanské víře, která jí během posledních let držela doslova nad vodou. Ze syna Damiána se ve třinácti letech stal autista s Aspergerovým syndromem s diagnózou paranoie a schizofrenie.

Jeho stav je v současnosti lepší, ale herečka mu musí věnovat spoustu času a sil. „Náš Damiánek je svéprávný, takže s námi může žít doma. Kdyby byl jeho stav horší, tak by to nešlo, i kdybych třeba plakala a chtěla to jinak. Ale ohrožovala bych tím sebe, jeho i další lidi,“ řekla Simona Postlerová Sedmičce.  Dcera Jana úspěšně studuje a vyučuje angličtinu. Dva muži, které milovala, ji opustili, ale musí teď žít hlavně pro své děti. 

Hlas Simony Postlerové najdete například v Gimorových děvčatech, které dabuje už osmým rokem.

Na video se Simonou Postlerovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.