Petra Janů o pocitu marnosti: Máma se na mě vyprdla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Janů o pocitu marnosti: Máma se na mě vyprdla!

Petra Janů zavzpomínala na dětství.
Petra Janů zavzpomínala na dětství. (Aha! - Dan Černovský)

Petra Janů (64) měla poněkud zvláštní mládí, její rodiče byli oba velmi mladí. Nakonec ji od jednoho roku vychovávala babička. „Cítila jsem se pod jejími křídly chráněná a hýčkaná,“ vzpomíná zpěvačka na ženu, která se o ni starala. A co prozradila o vlastní mámě?

Přestože Petra Janů bydlela s babičkou v Praze a stejně tak i její matka, příliš se nevídaly. „Máma za námi s babičkou jezdila z Bílé Hory na Ruzyň jen občas a jednou se objevila v bílém spartaku,“ uvedla Petra Janů v rozhovoru pro týdeník Téma s tím, že jí se tehdy autíčko moc líbilo, a tak mamku poprosila, aby jí vyzvedla ze školy. „Ona přislíbila, já sezvala všechny kamarádky k zábradlí před školu a čekala a čekala. Vyprdla se na mě,“ prozradila smutnou zkušenost s tím, že ten pocit marnosti si pamatuje ještě dneska.

Zpěvačka byla se životem u babičky spokojená, nijak netrpěla. „Vadilo mi to tehdy jen kvůli krutosti ostatních dětí. Posmívaly se mi, že nemám maminku, že mám jen babičku,“ prozradila. Když ale její máma založila novou rodinu a odstěhovala se, jezdívala k ní Petra na prázdniny a líbilo se jí tam. Jendou začátkem prázdnin přišla nabídka, zda by tam nechtěla zůstat nastálo, souhlasila. „Už na začátku října jsem ale věděla, že je to bylo špatně,“ prozradila.

„Časem jsem si sesumírovala, že potřebovala pomoct se svými kluky. Jeden byl nemocný na ouška, druhý byl prvorozený mazánek,“ vysvětlila a dodala, že tyhle křivdy naštěstí v dospělosti zapomněla, ale tehdy jí to velmi bolelo.

 Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ellenic
30. 6. 2017 • 20:34

Také by měla Petra vědět, že takové věci by se neměly tahat na veřejnost . Jednou je to rodina a není nutné se takto vyjadřovat o mámě. O bratrech nemluví, tedy aspoň si na to nevzpomínám. Dlouho se o ní nepsalo, tak nejspíše dala bulváru téma .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.