Janů a Špinarová se opřely do kolegyní: Odnesla to Zagorka a Holanová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Janů a Špinarová se opřely do kolegyní: Odnesla to Zagorka a Holanová!

Petra Janů a Věra Špinarová se drsně oopřely do českých zpěvaček.
Petra Janů a Věra Špinarová se drsně oopřely do českých zpěvaček. (Foto Aha!: Pecák, Křivan, CNC, Hykl, Alexandr Malachovský)

Petra Janů (62) a Věra Špinarová (63) v loňském roce poprvé uspořádaly společné turné. Vzhledem k jeho úspěchu se rozhodly šňůru zopakovat i letos. Ty dvě si rozumí a dobře vědí, proč pořádají dvojkoncerty právě spolu. Také moc dobře vědí, s jakou z kolegyň by podobnou akci nepodnikly a jakým chybám se chtějí vyvarovat…

Jsou jako průkopnice! Šňůra podobných dvojkoncertů v Česku nemá obdoby a tak ty dvě řeší, kdo je první okopíruje. Zároveň se zamyslely i nad otázkou, zda by mohly vyrazit i v jiném složení než ŠpinarováJanů. Špinarovou napadla Marie Rottrová. „Tu bych ještě asi ještě zvládla psychicky, protože to fakt není jednoduché,“ popsala Věra, s kým by ještě mohla podobné vystoupení absolvovat. Nepěkně se pak Janů vyjádřila na adresu zpěvačky Marcely Holanové, kterou jí se smíchem navrhla Špinarová. „Ne, to by opravdu nešlo,“ prohlásila Janů, ovšem co za tím stojí, neprozradila.

Zpěvačky zvážily i variantu pozvat na společné vystoupení nějakého muže, ale nebylo by to podle nich pro lidi moc atraktivní. „Zpěváka si můžete pozvat třeba jako hosta, ne jako rovnocenného partnera. Někdo si takových hostů zve na koncert třeba deset,“ popsala Věra svůj názor na hostující zpěváky. „Nebo jednoho, ale ten pak odzpívá půlku koncertu. Jako třeba Hanka Zagorová a Petr Rezek,“opřela se Petra Janů v Blesk TV Magazínu do další z českých zpěvaček.



Přečtěte si
6010
11. 6. 2015 • 09:09

To jsou dvě košpety.Já je tedy nemusím, i když jim to zpívá ještě docela dobře.

ararat
11. 6. 2015 • 07:28

nazdar strupe...proč tě smázli asi?..určitě to nebylo na tvoji žádost že? neboj se o mé komplexy,já už ve svým věku mám ucelený náhled na život,což ty nebudeš mít ani v pozdějším věku...ale díky za tvou pozornost a starost o mou osobu...holt se smiř s tím,že své postoje nehodlám změnit a třeba pukni zlostí...že jsem nad věcí je pravdou,což se u tebe říci nedá,protože se musíš oblékat z nicků do nicků a to je znak že nejsi schopna,být stálá a asi máš z něčeho obavu proč měníš nicky,ale jeden fakt je ten,že jsi znatelná jako když jsou nezaměnitelné otisky prstů..oxallis-keep atd...už je výčet velmi dlouhý a nechce se mi to vypisovat,nestojíš totiž ani za zlámanou grešli sprostá hubo najdi si chlapa ať tě protáhne a mysl se ti pročistí

metafora
11. 6. 2015 • 02:49

Článek chápu jako vtip, jen nadpis je zavádějící a pár se jich dalo nachytat

otylie.z.bolivie
11. 6. 2015 • 00:03

Ale nééé, holky si trochu zažertovaly a bulvár z toho udělal drama.

otylie.z.bolivie
11. 6. 2015 • 00:01

Blbeček jsi ty, a je jedno v jakým nicku sem vlezeš, ty psychouši. Mord nebo ararat, cvok, který sem chodí, na oko dělá, že všem o kterých se píše přeje, ale hlavně sem chodí proto, aby se navážela do diskutujících. Prostě musí mít pocit, že je lepší, než ostatní, že je nad věcí, přitom vztek, závist a podlost s ní cloumá a proto se snaží lidi manipulovat tím, že se jim snaží namluvit špatné svědomí. Dělej s těma tvýma mindrákama něco a nenasírej se tady do lidí, blbko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.