Petra Janů obětí msty vlastní manažerky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petra Janů obětí msty vlastní manažerky?

Petra Janů je z chování exmanažerky hodně rozčarovaná
Petra Janů je z chování exmanažerky hodně rozčarovaná (Foto Aha! – Martin Pekárek, Barbora Pejšová)

Na něco takového legendární zpěvačka určitě nepomyslela ani v těch nejtemnějších snech. O práva na své fotky ji připravila vlastní manažerka!

„Zdravím Vás, moji milí. Ke 31.12.2017 jsem ukončila spolupráci se slečnou Kocourkovou. Ta to zřejmě nevydýchala a zakázala mi používat fotografie, která jako agentura platila. Proto budou moje webové stránky chvilku ,,provizorní". A slečna Kocourková se může za dlouhých zimních večerů těšit ze svých (mých) fotek," okomentovala šokující chování své dnes už bývalé manažerky Petra Janů (65) se svým typickým nadhledem na sociální sití. 

 

Zmíněná paní se přitom dostala do křížku už i se svým někdejším klientem Danielem Hůlkou (49). Zpěváka v roce 2015 nařkla, že jí dluží 370 575 korun za mobilheim a celou věc měla dokonce předat svým právníkům. A co na to Hůlka? „Jediné, co je pravda, je to, že slečna Kocourková je opravdu mojí bývalou manažerkou. Měli jsme spolu jen pracovní a přátelský vztah a bohužel došlo k tomu, že se do mě nepříčetně zamilovala a rozhodl jsem se tedy naši spolupráci ukončit," prozradil tehdy webu Super.cz znechucený zpěvák.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.