Krainová navštívila 6 zemí za 6 měsíců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krainová navštívila 6 zemí za 6 měsíců!

Simona Krainová
Simona Krainová (profimedia.cz)

Nevydrží chvíli doma na zadku. Simona Krainová (44) v jednom kuse balí kufry a vyráží s rodinou za zážitky do cizích zemí. Od začátku roku byla v zahraničí hned šestkrát. Které země už modelka stihla navštívit?

Leden – Kanárské ostrovy
Hned po oslavách Nového roku odletěla Simona se sestrou Yvonnou (48) a syny Brunem (4) a Maxem (6) na dovolenou za teplem. Během 14denní dovči si užívali na ostrovech Lanzarote a Fuerteventura nejen sluníčko, ale také moře.

Únor – Francie
Výlet do Paříže, kde několik let úspěšná modelka žila, dostala od svého manžela Karla. Na romantickém tripu si vychutnávala nejen krásy města, ale také v jedné z pařížských restaurací potkala fotbalistu Davida Beckhama (42), se kterým se vyfotila.

Březen – Slovensko
Do Vysokých Tater odjela modelka s celou svou rodinou. Na horách nebyla lyžovat, ale zúčastnila se soustředění s finalistkami České Miss, ze které v následujících měsících odstoupila. Přestože má Simona raději teplé počasí, i hory si náležitě užila.

Duben – Spojené arabské emiráty
Chytat bronz do teplých krajin odletěla Krainová tentokrát do Dubaje, která je její oblíbenou destinací. Vedle výletů po velkoměstě modelka vyrazila dokonce na výlet pouště, kde celá rodina při západu slunce povečeřela.

Červen – Kypr a Kréta
Se sestrou Yvonnou a manželem zabalila Krainová kufry opět začátkem měsíce. Topmodelka strávila nejdřív několik dní na Kypru. V Praze se ale po návratu příliš neohřála a po pár dnech koupila opět letenky do teplých krajin – odletěla s rodinou na vedlejší ostrov Kréta.

 Sexy Simona Krainová pod sprchou: V podprsence a průsvitném triku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.