Heidi Janků & první manžel Pavlík: ZÁKAZ VSTUPU K HROBU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi Janků & první manžel Pavlík: ZÁKAZ VSTUPU K HROBU!

Pavlíka trápí nemocné srdce a jakýkoliv emoční nápor ho ohrožuje na zdraví a v poslední době hodně sešel.
Pavlíka trápí nemocné srdce a jakýkoliv emoční nápor ho ohrožuje na zdraví a v poslední době hodně sešel. (Foto Aha! - Karel Janeček, Profimedia.cz)

Smutek střídá zase smutek! Nemocný manžel Heidi Janků (54) - Ivo Pavlík (83) už ví, že se na hrob své bývalé manželky nepodívá! Co mu v tom brání?

Tři měsíce poté, co ostatky Věry Špinarové (†65) konečně spočinuly v hrobě, vedle jejího bratra Luboše (†27) na Ostravsku se za ní chystá i Heidi Janků. Zpěvačka ale bude vzpomínat sama, bez doprovodu manžela.

Zapálí svíčku
„Samozřejmě, že na hřbitov pojedu,“ přiznala Aha! Heidi, která si přítelkyni uctí svíčkou a tichou vzpomínkou přímo nad hrobem. To její manžel, Ivo Pavlík v dohledné době na hrob bývalé manželky a matky jeho syna Adama Pavlíka (42) nemůže. „Ivoš nyní nepojede,“ dodala.


Zabilo by ho to
Důvodem je jeho slabé srdce! Hudebník se nesmí rozčilovat a už vůbec prožívat emočně vypjaté situace. „Manžel je kardiak, má svůj věk a musí se hlídat. Když jsou ty situace vypjaté, tak je to zlé,“ přiznala Aha! ustaraná Heidi. Pokud to expartnerovi Špinarové zdraví dovolí, určitě by chtěl na hřbitov alespoň na dušičky. Jak se ale bude vyvíjet jeho zdraví je v tuto chvíli ve hvězdách.

Nebyl ani na pohřbu

Zdraví Pavlíka zradilo i v den, kdy se kromě rodiny se zpěvačkou v Ostravě loučily desítky tísíc lidí. V den pohřbu se mu udělalo špatně a zkolaboval. Heidi tehdy rozhodla, že bude lepší, pokud Pavlík zůstane radši doma. „Chtěl jet, ale zdraví mu to nedovolilo,“ řekla tehdy zpěvačka.

Na video s Evou Špinarovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
23. 6. 2017 • 06:00

ta picha po koncertech cestou domu v aute , ta jizva ji svedi jaki kazdy

defakto
22. 6. 2017 • 21:23

... "Ivoš" at raději na ten hřbitov nechodí , vždyt by se ho i nebožtíci polekali !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.