Vendula Svobodová (Osud podobný Popelce): Od kalhotek k nahotě za 1,5 milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vendula Svobodová (Osud podobný Popelce): Od kalhotek k nahotě za 1,5 milionu

Poslední reklama, za kterou Kapka naděje získala 1,5 milionu Kč.
Poslední reklama, za kterou Kapka naděje získala 1,5 milionu Kč.  (: Dermacol, archiv)

PRAHA – Vendula Svobodová (35) zažívá osud jako z pohádky! Z neznámé krásné mladé dívky se postupem času stala všemi obletovaná a žádaná první dáma českého showbyznysu. Jak trnitou cestou při tom musela projít? Přinášíme její unikátní fotografie!

Vendula Svobodová (35) zažívá osud jako z pohádky! Z neznámé krásné mladé dívky se postupem času stala všemi obletovaná a žádaná první dáma českého showbyznysu. Jak trnitou cestou při tom musela projít? Přinášíme její unikátní fotografie!

Vdova po hudebníku Karlu Svobodovi (†68) se rozhodně nemusí trápit tím, že by byla nefotogenická! Ať už se objevila kdysi na snímcích ve spodním prádle, v kožiších nebo později v reklamě pro kosmetickou firmu úplně nahá, je z ní pokaždé kočka!

„To jsou úžasné fotografie, kde jste k nim přišli? Zvlášť s těmi kožichy mi úplně připomíná Annu Nicol Smith,“ rozplývá se renomovaná módní redaktorka Věra při pohledu na Venduliny staré snímky. Narážka na dívku s přezdívkou Americká Popelka, která ulovila rok před smrtí devětaosmdesátiletého miliardáře, sedí jen s jedním rozdílem. Vendula na rozdíl od ní nevyvdala slávu a peníze, ale skoro výhradně jen neštěstí v rodině. Nejdříve přišla kvůli leukémii o milovanou dceru Klárku, letos jí otřásl odchod manžela, který se koncem ledna zastřelil na zahradě rodinné vily v Jevanech.

Ani Anne Nicol Smith si však nakonec svého štěstí neužila, letos v únoru byla v hollywoodském hotelu nalezena mrtvá.

Vendula Svobodová na sebe kromě již zmiňované nahé, ale decentní reklamy na kosmetiku Dermacol nedávno upoutala i nafocením módní kolekce.
Docela zajímavé je sledovat, jak se postupně navyšovaly honoráře stále známější a sebevědomější ženy. Zatímco za první fotografie podle odborníků mohla dostat maximálně několik set korun, za kosmetickou »erotiku« kasírovala Vendula už miliony!

„Ten konkrétní případ neznám, ale pokud ty původní fotografie vznikaly někdy okolo roku 1995, kdy paní Svobodovou veřejnost příliš nevnímala, mohla si přijít dohromady sotva na několik tisíc korun, ale spíš méně. V případě reklamní kampaně pro kosmetickou firmu se ale v jejím případě ví, že za ni získala 1,5 milionu korun, které připadly na konto její nadace Kapka naděje,“ vysvětluje odborník zabývající se reklamní fotografií.

I když se Vendula postupem času měnila, stále zůstala svá. Jak je vidět, ani stres a utrpení ze smrti manžela Karla jí však naštěstí nevzaly nic z její přirozené přitažlivosti!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.