Lucie Borhyová: Jak to mám s otci mých dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Borhyová: Jak to mám s otci mých dětí!

Zakopali válečnou sekeru...
Zakopali válečnou sekeru... (Foto Aha! – M. Sekanina, M. Pátek, ara)

Konec hádek a problémů! Lucie Borhyová (39) urovnala vztahy s oběma otci svých děti. Po svém boku má navíc dalšího muže, se kterým by mohla založit rodinu. Moderátorka promluvila o vztahu s Michalem Smečkou (29) i o dalším dítěti.

„Naštěstí jak se říká, čas všechno zahojí, zaléčí. Vždycky je to tak. Akorát někdy to trvá kratší dobu, někdy delší, ale vždycky se to vyřeší. Nechci to zakřiknout, ale je to teď s oběma tatínky dobrý,“ přiznala Aha! moderátorka nováckých Televizních novin, která má syna Lucase (8) s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem (41) a dceru Lindu (2) se sporťákem Michalem Hrdličkou (28).

O vztahu mlží
A protože má dítě s každým mužem, se kterým v posledních letech žila, je nejspíš otázka času, kdy zatouží po potomkovi i s podnikatelem Michalem Smečkou (29), který se v posledních měsících objevuje po jejím boku. O vztahu ale Lucie stále mlží. „K soukromí se nikdy nevyjadřuju. Nikdy jsem se nevyjadřovala a chci to tak nechat. Nechci míchat práci do soukromí. Vždycky se to nějak prozradilo, někdo nás někde viděl, ovšem já to nikdy neříkám. Ale je to jednatel Lucky Be a náš kolega,“ odpověděla diplomaticky Lucie.

Je to ale pár
Nejeden člověk z jejího okolí tvrdí, že se Smečkou už několik měsíců tvoří pár. Dítě prý ale není právě teď na pořadu dne. „Mám dvě krásný zdravý děti, holku a kluka. Co víc si přát?“ pokládá jejich maminka řečnickou otázku. „Lindušce teď budou tři, začne chodit do školky, tudíž já budu mít čas pro sebe. Dopoledne můžu využít na cvičení nebo cokoliv jiného. Teď čas na cvičení ani kosmetiku nemám,” přiznala moderátorka Aha!. „Děti už mám větší, miminka si můžu kdykoliv užít v neonatologickém centru na Bulovce, kam se chodím kochat,“ dodala Borhyová.

Proč se rozpadly vztahy s otci:

Expartner: Niko Papadakis (41)
Délka vztahu: 19 měsíců
Důvod rozchodu: těhotenství
S otcem syna Lucase (6) se seznámila při focení na Krétě. A protože byl vztah hodně intenzivní, Lucie neplánovaně otěhotněla. T﷯o se, bohužel, ukázalo jako problém. Řecký podnikatel totiž po dítěti netoužil a Lucii opustil ještě před porodem. „Vyslechla jsem věci, které jsou pro ženu v jiném stavu úplně nejhorší,“ přiznala až po letech Borhyová.

Expartner: Michal Hrdlička (28)
Délka vztahu: 21 měsíců
Důvod rozchodu: vzájemné neshody v soužití
Vztah s o jedenáct let mladším sporťákem přiznala Lucie až v únoru 2013. To už s Michalem několik měsíců vrkali jako dvě zamilované hrdličky. V březnu se Michal k Lucii nastěhoval a v prosinci Lucie přiznala, že je těhotná. Dcera Linda, která se narodila v červenci, ale partnery pohromadě neudržela. A to čtyřikrát plánovali svatbu.

Na video s Lucií se můžete podívat zde:



Přečtěte si
-bello-
12. 6. 2017 • 23:54

Ježíšikriste, když v TV Nova řeší její žalobu na autora jejích porno fotek, proč neřeší taky jejího mluvčího ? Pořiďte jí ho, Vy na Nově a vymažte jí i její " rodinné události " na fcb. Ona je tak blbá, že tohle jí nedocvakne!

dell49
12. 6. 2017 • 14:05

Alexa lexa alias bello Ty tvý děti se na tebe musí koukat denně.to jsou chudáci

arnostarno...@...
12. 6. 2017 • 13:58

Hlasatelská KURVICK---

andy83
12. 6. 2017 • 13:42

On je ve skutečnosti ještě ošklivější, a navíc v tom modrým kvádru ve kterém jsem ho viděla vypadal jak ramínko na šaty. To němý sluha má proti němu figuru a navíc je bez ksichtu

andy83
12. 6. 2017 • 13:38

Trošku mi to připomíná citát Bolka polívky, že každému dítěti dopřeje vlastní maminku. Ona každému svému dítěti dopřeje vlastního tatínka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.