Hádky mezi misskami! Stěhování na obzoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hádky mezi misskami! Stěhování na obzoru!

Lilian (vlevo) a Eva byly velké kamarádky a spolubydlící, ale jak to vypadá, jejich přátelství velmi rychle skončilo právě kvůli společnému bydlení.
Lilian (vlevo) a Eva byly velké kamarádky a spolubydlící, ale jak to vypadá, jejich přátelství velmi rychle skončilo právě kvůli společnému bydlení.

PRAHA – Na počátku bylo velké kamarádství vicemissek Evy Čerešňákové (20) a Lilian Sarah Fisherové (22). To se ale po několika měsících společného bydlení zvrtlo v naschvály! A výsledek? Lilian se bude stěhovat, už to prý doma nemůže vydržet!


„Těch naschválů se v tom bytě děje spousta. Může za to ale především fakt, že jsme jako vicemissky místo vlastního bytu dostaly k používání byt jenom jeden,“ tvrdí náš zdroj z okolí České Miss. Pořadatelce České Miss Michaele Maláčové totiž měl na poslední chvíli vycouvat důležitý sponzor, a tak vicemissky »odbyla« pouze společným bytem.

Kliknutím zvětšete„Začalo to tím, že jedna druhé třeba odvážely ovládání od garáže, a pokračovalo přes neumyté nádobí či rušení večerního klidu,“ dodává náš zdroj. A Fisherové ruply nervy jako první! „Asi si s přítelem najdeme nové bydlení,“ svěřila se totiž Lilian v jednom rozhovoru, kde také svou spolubydlící nařkla, že ji z bytu vykopla. Vadí jí totiž, že v bytě občas potkává i Evina přítele Adama. „Adam tam nebydlí, jen tam je občas se mnou,“ tvrdí však Čerešňáková.


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.