Ťukněte si s celebritou! Moderátorka Iva Kubelková slaví 40 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Moderátorka Iva Kubelková slaví 40

Iva Kubelková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Iva Kubelková dnes slaví narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto Herminapress.cz)

40. narozeniny dnes slaví moderátorka, modelka a herečka Iva Kubelková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Svým smyslným pohledem by Iva Kubelková roztavila arktický ledovec. Titul vicemiss České republiky získala v roce 1996. Poté vyhrála Iva Kubelková i soutěž o nejkrásnější česká ňadra. Z modelingu přešla na herectví a moderování. Vychovává dvě dcery.


Iva Kubelková vystudovala vyšší odbornou ekonomickou školu. Magisterský titul v oboru masové a sociální komunikace získala na pražské Univerzitě Jana Amose Komenského. V roce 1999 nastoupila Iva Kubelková angažmá v Prozatímně osvobozeném divadle Františka Ringo Čecha. V roli ctnostné paní Šárky se objevila v Dívčí válce.

Zahrála si i v komedii Loupežníci na Chlumu nebo v Pravdě o zkáze Titaniku. V Noci s modelkou se ukázala v hlavní roli. Iva Kubelková své umění předvedla i v seriálech Velmi křehké vztahy nebo Cesty domů. V televizi moderovala noční show Vyvolených. Uváděla i anketu Zlatá hokejka.

Iva Kubelková na Plese upírů:

Video se připravuje ...





Přečtěte si
alusinek
8. 5. 2017 • 11:19

Pěkná ženská,ale ten její přítel se k ní vůbec nehodí.Je starý,malý, asi si rozumí,mohla by mít mladšího,hezčího,asi jí vše toleruje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.