Hollywoodské celebrity se toho nebojí: Kdo toho ukázal až moc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hollywoodské celebrity se toho nebojí: Kdo toho ukázal až moc?

Na akci MET Gala v New Yorku dorazila Bella Hadid.
Na akci MET Gala v New Yorku dorazila Bella Hadid. (Profimedia)

Met Gala, jedna z nejlepších a nejprestižnějších módních událostí se uskutečnila 1. května v Metropolitním muzeu umění. Letošní večer byl zasvěcen tvorbě japonské módní designérky Rei Kawakubo, která je zakladatelkou značky Comme des Garçons. Sešli se zde ty neobletovanější celebrity světa, které odvážností a luxusem nešetřily! Kdo se nám tento rok pořádně odhalil a kdo to možná i trochu přepísknul?

To, že celebrity občas vsadí na nahotu, místo toho, aby vsadili na okázalé róby posázené kameny, je již klasikou. Často se ale stane, že to někdo přežene nebo se odhalí hvězda, u které bychom to nečekali. Tento rok již tradičně, nezklamaly topmodelky, které sledujeme na každoroční přehlídce Victoria‘s Secret. Tyhle holky jednoduše mají, co ukázat, jejich postavy jim závidí snad každá žena na světě.

Jedny z nejodvážnějších outfitů zvolily modelky Bella Hadid a Kendall Jenner, sestra Kim Kardiashian, která se po neslavných fotkách jejího pozadí, zvolila jednoduché bílé šaty. Bella i Kendall vsadily na jejich super těla a ukázaly, co jen šlo. Fotky zadku Kendall Jenner obletěly už celý svět. Zpěvačka Nicki Minaj toho sice ukázala méně než na Paris Fashion Week, kde ukázala celé ňadro s přelepenou bradavkou, ale šaty s rolákem u ní rozhodně nečekejte.Odvážný dekolt a rozparek vytáhla i modelka Adriana Lima a vypadala úžasně!

Gigi Hadid, sestra Belly, si vzala sexy děrované silonky, které se staly letošním módním hitem. Překvapila i herečka Halle Berry, která v padesáti letech zvolila rafinovaně průsvitné šaty se zdobením a “pade“ by jí v této róbě určitě nikdo nehádal! Exotická modelka Liu Wen zvolila šaty, které měly průsvitný svršek a jen aplikace jí zakrývaly její prsa, což byla také velmi odvážná volba, která potěšila nejedno pánské oko. S výstřihem až k pasu se ukázala modelka Stella Maxwell, která šaty značky H&M vynesla na jiný level.

Na video s "Andílkem" Limou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.