Morávková v šoku: Šílená nabídka divačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Morávková v šoku: Šílená nabídka divačky!

Dana Morávková
Dana Morávková (K. Kopáč, M. Schmiedberger)

To, že si diváci televizních seriálů často spojují herce s jejich rolemi, je víc než běžné. Oslovují je na ulici jmény postav, nadávají jim za jejich chování nebo je prosí o pomoc. Hvězda Ordinace Dana Morávková (45) se ale setkala s opravdovým unikátem – fanynka jí chtěla darovat vlastního potomka!

„Vůbec nejhorší bylo, když moje postava nemohla mít děti,“ svěřila představitelka MUDr. Zdeny Suché, která se svým seriálovým partnerem Janem Čenským (56) alias primářem Suchým měla velké problémy s otěhotněním.

„Jedna paní napsala, abych adoptovala její holčičku, kterou měla s nějakým Egypťanem. Vůbec jsem nevěděla, co na to odepsat. Nechala jsem vše bez odpovědi,“ prozradila herečka. Za osm let strávených v novácké Ordinaci je prý zvyklá na ledacos – i na to, že po ní diváci chtějí, aby je operovala... Tato nabídka ji ale opravdu vykolejila.

Spílání kvůli Slovákovi
Na nejrůznější útoky je Morávková díky své roli seriálové lékařky zvyklá. „Ženy na ulici mi spílají, že podvádím Honzu Čenského, který je můj televizní partner. Nechápou, jak je možné, že jsem schopná nabrnknout si nějakého slovenského hokejistu, když mám doma prince! A vysvětlujte jim, že je to tak napsané ve scénáři...“ usmívá se herečka, která v Ordinaci randí s Andrejem Martynčákem, jehož hraje Ján Jackuliak (38).

Herečce její fanynka chtěla darovat svou dceru.
Se seriálovým manželem Janem Čenským nemohla mít děti.
Na obrazovce teď Morávková pár měsíců randí s Jánem Jackuliakem.

Na video s Danou Morávkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
brunos
3. 5. 2017 • 05:16

To se není čemu divit, pravidelným sledováním těchto bezduchých slátanin se vymývá mozek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.