Expartnerka Langerové Špátová (33): Čeká dítě s expartnerem (68) Vančurové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Expartnerka Langerové Špátová (33): Čeká dítě s expartnerem (68) Vančurové!

Marta Vančurová o vztahu svého bývalého s mladičkou Olgou ví.
Marta Vančurová o vztahu svého bývalého s mladičkou Olgou ví. (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, showpix.cz a ČTK )

Tak tohle nikdo nečekal! Bývalá přítelkyně Anety Langerové (30) je těhotná! Své první miminko režisérka Olga Špátová (33) čeká s Janem Malířem (68). O 35 let starší uznávaný kameraman je bývalý partner herečky Marty Vančurové (68).

Špátová a Langerová se po skoro čtyřletém vztahu rozešly před půl rokem. Není vyloučené, že za rozchodem je právě Malíř. Rozhodně spolu nejsou krátce, vždyť Olga je těhotná, a navíc už ví pohlaví miminka. „Strašně moc se těším. A vzhledem k tomu, jak dlouho jsem se načekala, tak jsem šťastná, že se do naší rodiny narodí další ženská, která bude, doufám, skvělá,“ potvrdila deníku Aha! šťastnou novinku Špátové maminka a dokumentaristka Olga Sommerová (67), která se poprvé stane babičkou.

„Radost mám i z tatínka Jana Malíře. Tím, že on je kameraman a dcera také, tak by z ní taky mohla být kameramanka,“ dodala Sommerová, která je momentálně v Lotyšsku. Malíř byl životním partnerem Marty Vančurové, s níž má syna Jana (38). „Vím o tom, ale nic k tomu říkat nebudu,“ reagovala na dotaz Aha! herečka. Martu opustil, když bojovala s rakovinou
S Janem Malířem žila Marta Vančurová více než 20 let a ze vztahu jí zůstal syn Honza. „Nikdy jsme se nevzali, nepřipadlo mi to důležité. Podstatná není instituce, záleží na těch dvou, jaký mají vztah,“ prozradila herečka v minulosti. Jejich vztah prošel těžkou zkouškou. V době, kdy Martě diagnostikovali rakovinu prsu, ji Malíř opustil. Rozchod v roce 1994 byl pro ni obrovskou ránou. „Možná mi k tomu vyrovnat se s jeho odchodem paradoxně pomohla nemoc. Musela jsem se rozhodnout, jestli budu žít, nebo ne,“ vzpomněla na těžké chvíle.

Natočil Pelíšky i Pupendo
Malíř je dvorním kameramanem Jana Hřebejka (49), s nímž natočil spoustu filmů – Šakalí léta, Pelíšky, Musíme si pomáhat, Pupendo, Horem pádem, Kráska v nesnázích, Medvídek, U mě dobrý, Nestyda. Točí reklamy a spolupracuje pravidelně na filmech amerických produkcí, které se natáčejí v Česku.
Špátová žila také s Kulínským
Nějakou dobu se Olga Špátová stýkala také se sbormistrem Bohumilem Kulínským (57). V srpnu 2006 byla dokonce u vynesení osvobozujícího rozsudku, kdy ho soud zprostil obžaloby ze zneužívání dvou nezletilých sboristek. O svém vztahu ke Kulínskému se ale nevyjadřuje. „Je to moje soukromá věc. Jsme přátelé, pracujeme spolu a máme se rádi. Je to rodinný přítel a má podporu celé rodiny. To je všechno, co k tomu můžu říct,“ tvrdí Špátová.

Olga Špátová o práci s Věrou Čáslavskou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 4. 2017 • 22:34

defakto s Kulínským, a kdyby ho zas zašili, zaskočí Opočenský.

-bello-
25. 4. 2017 • 22:31

zlobit Špátová je krá.áva, tak jako ty další.Chlap, muž a životní kamarád je pro ně jen inseminátor a investor

-bello-
25. 4. 2017 • 22:24

Nejdřív má Špátová dědka úchyla Kulínského, pak se 4 roky " hledá " u Langerové v posteli a pak vleze do postele dalšímu dědkovi a ten je starší než její máma .A máma Somemerová je z toho nadšeně na větvi. Hledala jsem, co samostatného kameramanka Špátová udělala a všude je jen spolupráce s mámou a samochvála . Vančurové to ne že může, ale musí být úplně jedno.Když je tak blbá a podle ní je svatba jen papír , tak má co chtěla.

-bello-
25. 4. 2017 • 22:08

dutch je jasný, že Sommerová měla cestu za komunistů umetenou a potom taky .Docenturu dostala za habilitační přednášku "Dokumentární film – má láska " v 1995 za Havla. Jo, na uměleckých školách stačí tak málo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.