Takhle bydlí Bočanová: Bez dveří a Vánoce celý rok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takhle bydlí Bočanová: Bez dveří a Vánoce celý rok!

Bočanová nemá ráda uzavřené prostory, její dům je řešen opravdu neobvykle.
Bočanová nemá ráda uzavřené prostory, její dům je řešen opravdu neobvykle. (profimedia.cz)

Geny se nezapřou! Herečka Mahulena Bočanová (50) by se mohla stejně jako její otec, architekt Jan Bočan (†73), živit navrhováním domů. Už přes čtyři roky bydlí v Buštěhradu u Prahy ve vysněném domku, kde je vše podle jejích představ. Nemá v něm dveře a vánoční výzdobu neuklízí ani v létě!

„Když přijde návštěva, tak vždy sedí v kuchyni. Přišlo mi zbytečné dělat víc místností, takže mám jeden prostor. Tady nebylo nic, byla tady jen travička. A já jsem si to všechno vysnila a vymyslela,“ prozradila herečka, která má v domě dveří opravdu minimálně. „Nemám ráda stísněný prostor,“ svěřila se Mahulena.

Vedle prostorné kuchyně má umístěnou velkou postel, za níž se po pár schůdcích nachází obývací pokoj. Do druhého poschodí umístila Bočanová ještě jednu ložnici a pokojík pro dceru Márinku (14). Herečka také prozradila, že mají doma neustále Vánoce. „Mám ty vánoční stromky celý rok a mám uvnitř i vánoční výzdobu. Mně se to líbí,“ řekla Mahulena v pořadu TV Barrandov Můžu dál?.

Táta navrhoval i hotely
Architekt Jan Bočan byl mimo jiné spoluautorem nové budovy pražského hlavního nádraží ze 70. let, pražského hotelu InterContinental či nových budov československé ambasády v Londýně, které v roce 1971 získaly Cenu Královského institutu britských architektů (RIBA). Zemřel v prosinci 2010.

VIDEO: Jak bydlí Mahulena Bočanová? Poprvé ukázala dům i chlapa do postele!



Přečtěte si
-bello-
26. 4. 2017 • 23:24

ararat máš to strašný! kobka s béééé , nikoli kopka , blbko. Seno máš v hlavě, ale sem to nepasuje !

ararat
26. 4. 2017 • 11:56

bello- 25. 04. 2017 23:39.hahahaha ano Strašný,protože ty na to nemáš když bydlíš jak v kopce co? ....Tobě se líbit nemusí,má to krásné,praktické a je dobře že se to tobě nelíbí,protože nemáš žádný vkus ty sádelnatý hnuse..Jak to vytápí,no třeba nevytápí,když je venku teplo se už třeba netopí..bože ty jsi pořád b.l.b.á.

-bello-
25. 4. 2017 • 23:39

Strašný . Mít na jedný haldě stoly kuchyňský, u toho malé fitko, pak zas postel, pak zas schody, pak zas uřvané obrazy , vánoční řetězy ...Hm, hm, kde je lehkost bytí v tomhle cirkusu? Prostor, který miluje rozfrcala a zabila děsivou snahou o prostor ! Oči zakopávají o " solitéry " pro různé denní činnosti nahňácané na jednom fleku. Doma je v bundě!? Jak tohle vytápí?! Návštěvy tam sedí v kabátě ? Mám ji celkem ráda, ale z táty asi nepochytila nic. A ten plot je taky hroznej!

vigela
25. 4. 2017 • 10:09

Hezké, ale já bych potřebovala mít, kam zalézt. A Vánoce celý rok mít nemusím. Tatínek byl moc sympatický.

defakto
25. 4. 2017 • 09:11

... je to krásne bydlení , tak at jí to dlouho vydrží !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.