Agáta a Jakub zpět v pekle reality: Čeká je velká zkouška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta a Jakub zpět v pekle reality: Čeká je velká zkouška!

Agáta se snaží zaujmout vzhledem.
Agáta se snaží zaujmout vzhledem. (Instagram.com)

Velké usmiřování pod italským sluncem! To jsou poslední zprávy o rebelském páru, který zasáhla obrovská krize. Jak to ale bude dál? 

Agáta byla ve čtvrtém měsíci těhotenství obviněna z nevěry a to Jakuba Prachaře totálně zasáhlo a byla to rána pod pás! Pár se proto po několika vyhrocených situacích vydal do slunné Itálie zažehnat jejich obrovskou manželskou krizi. Bohužel všechny trable za sebou nemají.

,,Opět jsou zamilovaní a dokonce spolu leželi v objetí na pláži u městečka Positano. Večer pak následovala romantická večeře při svíčkách,“ popsala Blesku čtenářka, která je náhodou viděla dovolenkovat v jižní Itálii.

Mimo Českou republiku se tedy páru daří, ale co se bude dít, až se vrátí zpět do rodné země? Ustojí jejich manželství nátlak, kterému jsou ze všech stran vystavováni? Dvojici čeká velká zkouška, mají totiž společně dorazit na charitativní akci České televize – Pomozte dětem.

Prachař je ale na vážkách. ,,Jakub se asi bojí ukázat po boku své manželky, protože ví, že okamžitě vzbudí rozruch,“ svěřil Blesku zdroj ze zákulisí. V Česku jsou Agáta a Jakub momentálně obrovskou atrakcí, takže není divu, že se především Jakubovi, který může být takzvaným paroháčem, nechce vstupovat do dalšího kola rozviřování jejich krize. Způsobí návrat a srážka s těžkou realitou další trable?!

Video s opilým Jakubem Prachařem můžete vidět zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
15. 4. 2017 • 10:23

ellenic řekla bych, že Žilková je pro svou blbost neprůstřelná, jak ty vesty

-bello-
15. 4. 2017 • 10:18

dutch jsem mrtvá smíchy, to sedí

ivoadler
12. 4. 2017 • 16:12

Moc jim přeju, aby spolu vydrželi co nejdéle. Teprve s přibývajícími roky se partneři sobě navzájem náležitě zhnusí.

ellenic
12. 4. 2017 • 11:46

-bello- A korunu tomu většinou nasadí Veronika Žilková. Teď má Stropnický problém s vestičkami za hodně peněz, tak čekám, co na to jeho manželka .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.