Federer se pohádal s miliardářem Gatesem: Neruš, dědku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Federer se pohádal s miliardářem Gatesem: Neruš, dědku!

Na nás bude plno! Gates zve Bill tenistu do Seattlu.
Na nás bude plno! Gates zve Bill tenistu do Seattlu. (Foto Youtube, Twitter)

Tohle vypadá na hodně třaskavý rozkol! Tenisový mág Roger Federer (35) se zle mračil na miliardáře Billa Gatese (61) a nejbohatšího muže planety dokonce okřikl. Přepískl to?

To video zaplavilo sociální sítě. Švýcarská tenisová legenda se na liduprázdném stadionu chystá k tréninku. Utáhne si šátek a plně koncentrovaný jde do akce. Servis, druhý úder a... „Rogere, do toho!“ ozve se z hlediště, kde mezi prázdnými sedačkami sedí obrýlený týpek v kšiltovce. V jednom kuse tleská a skanduje.

„Ticho prosím. Díky,“ hodí na něj »Fedex« nevraživý pohled, jenže přichází další výbuch emocí: „Parádní rána! Báječná!“ Evidentně vytočený Švýcar zakleje a přidá: „Pssst. Já tady pracuji.“ Samozřejmě jde jen o reklamu, ve které pak oba slavní chlápci pozvou fanoušky na charitativní exhibici v Seattlu.

Při ní si spolu 29. dubna zahrají čtyřhru. „Jsem vděčný, že mohu spolupracovat s největším filantropem světa,“ řekl Federer a Gates mu kompliment vrátil: „Jsem Rogerův obrovský fanda. Oba milujeme tenis, i když on je možná trochu lepší,“ smál se. V penězích má ale navrch on. Zatímco tenistův majetek je odhadován na 400 milionů USD, šéf Microsoftu má rekordních 86 miliard dolarů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.