Michaela (33) z Prostřeno zfackovala muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michaela (33) z Prostřeno zfackovala muže!

Míša si obarvila vlasy na světlejší odstín.
Míša si obarvila vlasy na světlejší odstín. (Foto: FTV Prima, TV Nova)

Největší hráčkou tohoto týdne v Prostřeno! je bezpochyby Michaela Sirotková (33). S nikým se moc nemaže. Spolustolovníci jsou zaskočení nejen její ostrou povahou, ale také vizáži. Přijde jim totiž povědomá... A my víme odkud!

Pracovnice call centra, která jde do všeho po hlavě, se netají tím, že by ráda zvítězila. S manželem je 12 let, mají dvě dcery ve věku třináct a devět let a nejmladšímu synovi jsou čtyři roky. Míša sice každému zatepla vyklopí, co jí přijde na jazyk. To, že ale před lety zmlátila svého muže před televizními obrazovkami, před svými soupeři raději tají.

Drsná hádka
„Tomáši, srovnej se, nebo tady s tebou třísknu a půjdu do hajzlu! To sis myslel, že když budeš kmitat před Vendulou a před kamerami, takže co?“ křičela na svého muže před kamerami v pořadu Výměna manželek v roce 2012. Krátce na to padla také první facka v historii oblíbené reality show.
„Sedni si a budeš poslouchat. Jak je možný, že jsi našel během šesti dnů práci a během šesti let se mnou jsi práci nemohl najít?“ ječela na svého chotě rázná Michaela, která se do pořadu přihlásila právě proto, že její muž odmítá pracovat. Nekydej hnůj
Když si Sirotkovou nakonec její soupeř Lukáš Pernica (30) spojí, příliš nadšená není. „Vůbec mě neznáš, děláš tady machra a budeš na mě kydat hnůj? Opravdu, Lukáši, by ses měl nad sebou trochu zamyslet,“ vyjede na něho Sirotková, která si během týdne z neznámých důvodů obarvila vlasy na světlejší odstín. Co dalšího před kamerami předvedla, sledujte každý všední den v 17.35 na FTV Prima.

Tento týden nebude nouze o hádky:



Přečtěte si
jity
5. 4. 2017 • 10:44

To střevo Michala by si raději měla nechat spravit zuby. Hlavně, že má tetování, piersing a změnu účesu. Na to peníze jsou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.