Ponížení Finkové: Za Geňu musela platit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ponížení Finkové: Za Geňu musela platit!

S Genzerem žili 20 let.
S Genzerem žili 20 let. (Foto Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, profimedia.cz)

Tak to je nářez! Přestože v televizi vydělával slušné peníze, měl Richard Genzer (50) hluboko do kapsy. Jeho stále ještě manželka Linda Finková (48) za něho musela platit i nechtěné účty!

„Když mi bylo čtyřicet, tak mi můj manžel přichystal v dost drahém hotelu oslavu, o které jsem vůbec nevěděla. Myslela jsem, že jdeme jen na večeři. Jenomže když jsme dorazili, byli tam všichni moji kamarádi i bývalí kapelníci,“ zavzpomínala pro Aha! hlasová koučka Tvojí tváře.

„Zorganizoval to s Monikou Absolonovou a opravdu obvolali asi všechny moje známé. Bylo nás tam snad šedesát. Bylo to fajn, i když mě to stálo nějakých pětašedesát tisíc, protože manžel zrovna neměl žádný prachy. Zase jsem to zaplatila já,“ podotkla Linda s ironií v hlase. Vše tedy nasvědčuje tomu, že rodinnou kasu táhla spíše ona než Geňa.

Za rok Finková oslaví kulaté jubileum, podle svých slov ale žádnou trachtaci nechystá. „Na oslavu se asi vykašlu. Spíš bych to viděla, že kamarády pozvu někam na panáka a to bude stačit,“ řekla Linda, která dnes žije s podnikatelem Milanem Večesem (50). „Jsem ráda, že mám práci, vydělávám a uživím rodinu,“ uzavřela kapitolu zvanou Geňa.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.