HELENA VONDRÁČKOVÁ: Vítězství v boji o potrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

HELENA VONDRÁČKOVÁ: Vítězství v boji o potrat!

HELENA VONDRÁČKOVÁ
HELENA VONDRÁČKOVÁ

PRAHA – Zpěvačka Helena Vondráčková (59) slaví další vítězství ve svém boji proti pomluvám! A tentokrát v boji, který se jí týká nejosobněji – v boji za pravdu o jejím údajném potratu!

Zpěvačka Helena Vondráčková (59) slaví další vítězství ve svém boji proti pomluvám! A tentokrát v boji, který se jí týká nejosobněji – v boji za pravdu o jejím údajném potratu!

Před lety totiž vyšla v některých médiích série článků o Helenině údajném potratu, kde se spekulovalo o tom, že zpěvačka nemá vlastní děti kvůli potratu, který měla kdysi podstoupit. Vondráčková vždy tvrdila, že je to lež, která se jí osobně a bolestivě dotýká, a média zažalovala. „Novinářka, která to celé odstartovala, si Helenin potrat vymyslela a navíc tvrdila, že jsem jí to řekl já,“ zlobí se Martin Michal, Helenin manžel a manažer. „V pátek si konečně převzala sdělení obvinění za křivé svědectví. Toho se dopustila tím, že takto lživě svědčila u soudu s jedním týdeníkem a snažila se krýt jejich nepravdivý článek. Ona totiž byla autorkou původního lživého článku pro deník, ze kterého časopis vycházel,“ říká Michal.

Soud už dal za pravdu Vondráčkové dříve, kdy přikázal omluvu za článek a odškodné. Na základě křivého svědectví novinářky ale vrchní soud posléze odškodné zrušil. „Obvinění si novinářka převzala na Policii ČR pro Prahu 4, která o jejím křivém svědectví rozhodla na základě předložených důkazů. Teď záleží na státním zástupci, kdy podá obžalobu. Pak se bude konat trestní soud,“ dodává Martin Michal s tím, že pro něj, a hlavně pro Helenu, je to první vítězství po více než třech letech velmi nepříjemných soudů, které probírají pro zpěvačku nepříjemné téma. „Novinářka se šestkrát nedostavila k soudu, byla ji udělena pokuta, nakonec jí musela předvést policie,“ vypočítává Martin Michal jen část dosavadních soudních peripetií. Pro něj i pro Helenu toto vítězství znamená první krok k jejich očištění a konečnému vítězství pravdy v tomto bolestivém tématu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.