Kukura nepřijel! Kvůli své dovolené | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kukura nepřijel! Kvůli své dovolené

Juraj Kukura do Zlína nepřijel
Juraj Kukura do Zlína nepřijel (Aha! – Dalibor Puchta)

ZLÍN – Netrpělivě očekávaný herec Juraj Kukura (60) do Zlína nepřijel. Slovenský herec žijící v Německu, který měl na Mezinárodním festivalu pro děti a mládež Zlín 2007 představit svou retrospektivu a zúčastnit se i několika dalších akcí spojených s festivalem, se do filmového města nedostavil.

Netrpělivě očekávaný herec Juraj Kukura (60) do Zlína nepřijel. Slovenský herec žijící v Německu, který měl na Mezinárodním festivalu pro děti a mládež Zlín 2007 představit svou retrospektivu a zúčastnit se i několika dalších akcí spojených s festivalem, se do filmového města nedostavil.

Proč? Výmluva je vskutku zvláštní. „Pan Kukura se omluvil a jako důvod uvedl prodlouženou dovolenou v zahraničí. Více nevím,“ prozradila jako důvod Kukurovy absence tisková mluvčí zlínského festivalu Helena Hudečková.

Kukurův příjezd byl přitom přesně naplánován a včera odpoledne se měl herec účastnit univerzitního filmového besedování s Milanem Lasicou, který taktéž do Zlína nedorazil. Jestli se stárnoucí seladon Kukura na své dětské fanoušky a příznivce, kteří jej znají z pohádek Král sokolů, Deváté srdce nebo Sůl nad zlato, opravdu na poslední chvíli vykašlal kvůli dovolené, tak to od něj není vůbec hezké.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.