Jana Paulová: Místo tance jen seděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jana Paulová: Místo tance jen seděla!

Jana Paulová kvůli nemoci večer proseděla. Společnost jí dělal její taneční partner Zdeněk Fiala.
Jana Paulová kvůli nemoci večer proseděla. Společnost jí dělal její taneční partner Zdeněk Fiala. (Aha! – Dalibor Puchta, TV Nova)

PRAHA – Konečně ve finále! »Novácká« taneční soutěž Bailando má své vítěze! Jimi se překvapivě stali Tomáš Krejčíř a Jana Gonsiorová, kteří porazili Adélu Gondíkovou s Danielem Šnajdrem.

Konečně ve finále! »Novácká« taneční soutěž Bailando má své vítěze! Jimi se překvapivě stali Tomáš Krejčíř a Jana Gonsiorová, kteří porazili Adélu Gondíkovou s Danielem Šnajdrem. Těsně před branami velkého finále zůstali Lucie Borhyová a Petr Pik. Všech osm párů navíc divákům zatančilo společnou choreografii, jen Jana Paulová (52) se dívala z hlediště. A deník Aha! ví proč!

„Někde jsem chytla angínu, takže jsem se na dnešní choreografii nemohla připravit,“ smutnila Paulová, jejíž taneční partner Zdeněk Fiala, okolo nějž se během soutěže roztočil pornoskandál, tančil s jednou z »bailanďáckých« choreografek Janou Zelenkovou.

„Jsem strašně šťastná, že mohu pomoci mé dceři Adélce,“ prohlásila dojatá vítězka Bailanda Jana Gonsiorová, která díky svému vítězství získá finance na bezbariérové bydlení pro svoji postiženou dceru. Všichni účastníci včerejšího večera z řad celebrit slíbili i nadále pomáhat všem, pro které taneční páry soutěžily. V průběhu dojemného večera nechyběly slzy na tvářích diváků i samotných skvělých účinkujících.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.