VENDULA SVOBODOVÁ: Měla jsem strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

VENDULA SVOBODOVÁ: Měla jsem strach!

On se na ni sápal
On se na ni sápal (Aha! – Dalibor Puchta)

ZLÍN – To byl zase mejdan! Dokonce takový, že na něm Vendula Svobodová (35) musela odmítat opilecké návrhy generálního ředitele hudební televize Óčko Jiřího Balvína (53)!

To byl zase mejdan! Dokonce takový, že na něm Vendula Svobodová (35) musela odmítat opilecké návrhy generálního ředitele hudební televize Óčko Jiřího Balvína (53)! „Ty budeš moje milenka!“ začal totiž Balvín pokřikovat na Vendulu po několika skleničkách alkoholu, a dokonce se jí začal lísat do výstřihu. A Vendula měla co dělat, aby ho od sebe odtáhla! Opilcova pozornost jí však rozhodně příjemná nebyla, v očích měla strach a odpor. „Nechci nikomu ubližovat, a tak to ani nebudu komentovat,“ řekla Vendula deníku Aha!

Sama Vendula Svobodová se ten večer ale taky nedržela zkrátka. Vždyť to také byl večírek po koncertě nadace Kapka naděje, jíž je prezidentkou. Nebýt tohoto incidentu, byla celý zbytek akce v dobré náladě, ostatně jako zatím po celý svůj pobyt ve Zlíně během místního Mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež. Není se také čemu divit. Její nadace totiž v průběhu včerejšího dne obdržela od dárců více jak 620 tisíc korun.

Co se Balvínova extempore týče, ředitel televize Óčko a bývalý generální ředitel České televize je podobným chováním proslulý. Před čtyřmi lety na 60. narozeninách Felixe Slováčka pod tíhou své společenské únavy poklimbával a když na chvíli procitl, tak dokonce popíjel »panáky«, ve kterých ale na stolech nebyl alkohol, ale hořely v nich svíčky! Svou náchylnost k alkoholu a ženám také dával okatě najevo nedávno na Dancemusic v klubu Face2Face, kde se, podobně jako ve Zlíně k Vendule Svobodové, tulil ke Kateřině Kristelové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.