Zdeněk Troška: Dostal salám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zdeněk Troška: Dostal salám!

Zdeněk Troška dostal ke křtu své kuchařky nejen sladkosti, ale i štangli salámu.
Zdeněk Troška dostal ke křtu své kuchařky nejen sladkosti, ale i štangli salámu. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Zdeněk Troška (53) má konečně vlastní knihu! Populární režisér nejen Kameňáků a Slunce, seno... totiž představil svoji kuchařku Nebe v hubě a byl za ni odměněn třeba štanglí salámu!

Zdeněk Troška (53) má konečně vlastní knihu! Populární režisér nejen Kameňáků a Slunce, seno... totiž představil svoji kuchařku Nebe v hubě a byl za ni odměněn třeba štanglí salámu! „Sladkosti sice nemusím, ale na ten salámek se moc těším!“ svěřil se deníku Aha! na křtu Troška.

„Kuchařka je poskládaná z receptů, které mi dali moji kamarádi, psal jsem ji asi jen měsíc. Jenže předchozích šest let na mě vydavatelství naléhalo, abych se k tomu dokopal, tak se konečně dočkali,“ smál se na křtu Troška, kterého čeká už v polovině července natáčení nové pohádky.

V restauraci Divadla Radka Brzobohatého Troškovu kuchařku pokřtila jako kmotřička Jana Paulová (51), která excelovala v Troškových Kameňácích a nedávno »dotancovala« v novácké show Bailando. „Jsem ráda, že si Zdeněk vybral právě mě, známe se už dobrých deset let, a celou tu dobu si Zdeňka moc vážím,“ přiznala Paulová, která je stejnou labužnicí jako právě populární režisér.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.