V tomhle paláci dožila Zsa Zsa Gabor (†99): Kolik jí skutečně bylo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

V tomhle paláci dožila Zsa Zsa Gabor (†99): Kolik jí skutečně bylo?

Život na zámku v Los Angeles...
Život na zámku v Los Angeles... (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Nejslavnější Maďarka Hollywoodu proslula víc než svými filmy díky svým milencům a skandálkům. Díky bohatým sňatkům, tedy spíše následným rozvodům, si přišla na majlant. Dokazuje to i její rezidence v luxusní čtvrti Los Angeles.

Pořídila ji roku 1973, postupně si ji vyzdobila k obrazu svému. Nezapřela, že se narodila ještě v Rakousku-Uhersku, vypadá to tam spíš jako na barokním zámku. Poslední roky už jí ovšem sídlo nepatřilo, prodala ho realitce za cca 275 milionů Kč s tím, že doma smí dožít.


Záhada věku
Většina zdrojů se shoduje, že 18. prosince zemřela v 99 letech, ale ona sama často udávala jiná data. „Všechny ty lži o mém věku mě rozčilují. Bůh ví, že i bez přidávání jsem stará dost!“ stěžovala si novinářům roku 1982, když si datum narození posunula o osm let. A pak ještě o dva. Nedomyslela už, že kdyby to byla pravda, tak korunku Miss Maďarska 1936 získala v pouhých šesti letech!

Smutní i pravnučka Paris Hilton (35)
Zsa Zsa měla devět manželů, druhým byl zakladatel hotelového impéria Conrad Hilton (†91). Celebritka Paris Hilton (35) je tak její pravnučkou! „S pradědem tvořili tak krásný pár!“ kondolovala nyní. Prababička jí ovšem tolik nefandila, že prý to přehání se snahami upoutat pozornost. Po kom to asi podědila?!



Přečtěte si
bursik
21. 12. 2016 • 10:38

Sikovna prostitutka Zsa Zsa s nemeckym Hans Robertem fitnes blbem ,ala princ Frederik adoptovanym chudou slechticnou 81 s malym duchodem, ktery ji navysil mesicne o 1500 eur az do smrti. V dome zustavali kulisy z pronajmu filmovym spolecnostem,ktere mazany Nemec prodava na internetu spolu s vyznamenanimi a dalsimi adoptovanymi princatky-kteri jsou majitele bordelu a tucne zaplatili. Jen je zajimave kam se ,,natlacili,, tyto VIP ceckove kategorie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.