Leoš Mareš - Tajná bomba Novy. Kvůli nové SuperStar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš - Tajná bomba Novy. Kvůli nové SuperStar!

Leoš Mareš si byl v Americe »nakoukat« nové zábavné formáty a připravit se na Česko hledá SuperStar 4!
Leoš Mareš si byl v Americe »nakoukat« nové zábavné formáty a připravit se na Česko hledá SuperStar 4! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (31) je zpět z tajné americké mise! Jak se Nedělnímu Aha! podařilo zjistit, Mareše do USA vyslala přímo televize Nova. Co měl oblíbený moderátor v Americe za úkol? Víme to! Mimo jiné se podívat na místní verzi megapopulární hudební soutěže SuperStar, jejíž čtvrtou řadu na podzim Nova chystá!

Tajné jednání v Americe

Mareš se spolu s jedním producentem Novy zúčastnil veletrhu s novými televizními pořady LA Screening v Los Angeles. Oblíbený moderátor tak má Nově pomoci odhadnout formáty, které by měly v Česku u diváků úspěch. „Leoš je známý tím, že sleduje zábavní televizní pořady všude po světě a docela jim rozumí. A tak se ho na Nově rozhodli vyzkoušet i v roli toho, kdo má rozhodnout, co se bude lidem líbit,“ říká jeden z manažerů televize.

Zdá se, že na Barrandově mají s Leošem velké plány. Už teď je totiž potvrzené, že Nova bude vysílat čtvrtou řadu pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar. A v ní by měl být právě Mareš největší hvězdou. Nová SuperStar by měla být ještě specifická v tom, že se zaměří na hledání o něco starších hudebních talentů, než tomu bylo doposud. „Věková hranice uchazečů se zvýší. Nova si od toho slibuje, že SuperStar vedle mladých osloví i střední generaci,“ prozradil Nedělnímu Aha! jeden z »nováckých« dramaturgů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.