Jágr a jeho Veru: Můžeme gratulovat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jágr a jeho Veru: Můžeme gratulovat?

Veronika Kopřivová chystá dobré zprávy.
Veronika Kopřivová chystá dobré zprávy. (Foto: Instagram, ara)

Instagram Veroniky Kopřivové žije dobrými zprávami. Pohledná blondýnka své fanoušky na sociální síti připravuje hned na dvě. Jenže jedna z nich bude potvrzena až v průběhu prosince. Stane se snad slavný pár rodiči?

Přítelkyně Jaromíra Jágra zveřejnila další ze svých roztomilých fotografií tentokrát s natolik tajemným vzkazem, že se v komentářích objevily i narážky na miminko. „Za posledních 14 dní, mám dvě (pro mě) skvělé zprávy. Možná bych jich našla více, ale jedna z nich je pro mě momentálně “důležitá“, druhá je super, ale není zas tak důležitá. Ale chtěla jsem být důležitá, že mám dvě,“ uvedla Kopřivová u fotky.

„Je to něco o čem už delší dobu “snívám“ a nějaký čas už na tom pracuji. Nechci nic zakřiknout, takže jestli vše klapne, tak v prosinci se o moji radost podělím,“ dodává ve vzkazu a je tak jasné, že jde o něco opravdu důležitého a to by její těhotenství rozhodně bylo. O tom, že skutečně půjde o dobré zprávy, svědčí hashtagy  #happísek a #xoxo.

Co se má asi v prosinci potvrdit? Vzhledem k tomu, že už nějaký čas se vedou spekulace o tom, že ti dva se spolu zasnoubili, je možné že miminko už je skutečně na cestě a čekají jen výsledky testů, že vše skutečně v pořádku, aby se mohli pochlubit šťastnou novinkou. Navíc to, že dítěti s hokejovým bohem by se nebránila, prohlásila Veronika už dříve. Těšme se tedy na prosinec, snad přijdou hned dvě dobré zprávy.

 



Přečtěte si
ellenic
29. 11. 2016 • 21:25

Jí stačí se předvádět svými selfíčky, na to nezapomíná, teď ještě jaké to budou ty zprávy . Spíše než lékařské knihy by měla studovat, jak zůstat normální a nepředvádět se . Podle mne měl Jágr předchozí známosti mnohem lepší. Tahle verunkakoprivova nemá ani na Inu . To tedy Jágr dopadl.

antonuis.j
29. 11. 2016 • 14:44

Lobotomie u ní nepřichází v úvahu - ona mozek vůbec nemá. Má tam duto a prázdno, v té nehezké lebce.

-bello-
28. 11. 2016 • 23:52

Verunko Kopřivovic, toužíš studovat a proto jsi veřejnost informovala, že ses za tím účelem obklopila lékařskými knihami. Tedy jdi otevři jednu z nich a na str. 498 vyhledej heslo Lobotomie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.