KAREL GOTT - Tajné přípravy: Oslava za 100 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

KAREL GOTT - Tajné přípravy: Oslava za 100 milionů

Karel Gott
Karel Gott (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA/MNICHOV – Největší show, jakou kdy český showbyznys viděl! Přesně tak mají vypadat monumentální oslavy kulatých sedmdesátých narozenin nejpopulárnějšího českého zpěváka Karla Gotta (67). Do těch sice stále zbývá něco málo přes dva roky, už dnes se o nich ale vedou přípravné debaty!

Do těch se chce zapojit i televize Nova a ve spolupráci s jednou z německých televizí by ráda přichystala výpravnou show, na které nebude chybět žádná ze špiček české a německé popmusic! Pro Karla Gotta by to mělo být velké překvapení, proto vše zatím probíhá v přísném utajení. A cena? Ve vzduchu lítá závratná cifra sto milionů korun!

Ať už se velkolepá show bude odehrávat u nás, nebo v Německu, jedno je jisté; přenášet ji budou televize obou zemí, zájem možná projeví i další země, kde je ikona naší hudby stále populární. Rakousko, Polsko, Rusko, tam všude je Karel Gott jako doma. Čekají se proto velké manévry televizní techniky, skromná nemá být ani výprava samotného koncertu. Masivní kulisy, řada hvězdných zahraničních hostů, obří orchestr, rauty, prostě narozeniny k nezaplacení! Zkrachovalý plán na megakoncert Pocta Karlu Svobodovi byl proti tomuto jen venkovskou tancovačkou. To vše by pod svojí taktovkou podle informací deníku Aha! ráda měla televize Nova ve spolupráci s některou z německých televizí.

Vše ale musí nejdřív schválit Gottův český i německý management. „Takhle masivní akce, vysílaná do několika zemí, bude stát několik desítek milionů korun, možná až sto. Prodraží se především technika a samotné vysílání. Budeli show ale připravená v koprodukci s nějakou další zahraniční televizí, vůbec to není nereálné. V případě životního jubilea Karla Gotta, navíc ozdobeného účastí řady dalších hvězd, by se divácký zájem jistě vyplatil,“ říká zdroj deníku Aha! z televize Nova, kde se o akci začínají vést první neoficiální a přísně tajné debaty. Vždyť kdo jiný by si takovouhle oslavu a »večírek s překvapením« zasloužil...?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.