Drsné útoky na mrtvou Ivetu v Prostřeno!: Zesměšňování a nechutnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsné útoky na mrtvou Ivetu v Prostřeno!: Zesměšňování a nechutnosti!

Po odchodu Jiřího Krampola zavládlo u stolu dusno.
Po odchodu Jiřího Krampola zavládlo u stolu dusno. (Reprofoto FTV Prima)

Všude samá Džambulka!  Dnešní Prostřeno! u Zdeňka Macury (42) nebude o vaření, ale o Ivetě Bartošové (†48). Servírovat se bude smršť pomluv, nechutných vtípků a útoků nejen na tragicky zesnulou zpěvačku.

Prostřednictvím protekčního spratka Pavla Novotného (39) zasáhne do vaření také Josef Rychtář (59). Vdovec po Džambulce obviní svého bývalého soka v lásce Macuru, že je psychicky nemocný a že fackoval svou první ženu. Novotný si neodpustí své drsné vtípky, a dokonce Macurovi podstrčí do vypůjčeného bytu cvrčky místo švábů.

Atmosféra u stolu začne tak houstnout, že Jiří Krampol (78) opustí spolustolovníky se slovy, že musí odejít na akci se seniory. Pravdou ale je, že herec byl otrávený především z hloupých poznámek na adresu mrtvé zpěvačky, že ztratil chuť na jakékoliv jídlo. „Když byla u mne v pořadu Nikdo není dokonalý, byla střízlivá, pěkně oblečená a krásně zpívala,“ řekl deníku Aha! Krampol.

Nakonec rupnou nervy i exmilenci Bartošové Zdeňku Podhůrskému (57) a půjde se vydýchat na dvůr. Jak to dopadne? Uvidíte už dnes v 17.45 na Primě!

Zdeněk Podhůrský – exmilenec
S hercem Iveta prožila dva roky nejen tantrického sexu. Po rozchodu zaháněla smutek alkoholem a prášky na uklidnění. Dokonce se pokusila o druhou sebevraždu.

Zdeněk Macura – ochránce
Samozvaný ochránce žen se do povědomí veřejnosti nejvíc zapsal jako »únosce« Ivety Bartošové do Itálie. Policie případ údajného únosu z léta 2013 odložila.

Jiří Krampol – kolega z branže
Ke zpěvačce měl velice pozitivní vztah. Dle jeho slov nikdy nebyl konfrontován s tím, že by na natáčení jeho pořadu přišla opilá nebo pod vlivem prášků.

Pavel Novotný – spojenec Rychtáře
Bývalému novináři a synovi baviče Petra Novotného (69) se v českém showbyznysu přezdívá protekční spratek. Rád na sebe uputává pozornost, a to za každou cenu.

Regina Agia Holásková – ochránkyně zvířat
K Ivetě neměla osobní vztah. V rámci natáčení pořadu Prostřeno! se ale leccos o jejím životě a trampotách dozvěděla. Drží se však hesla, že o mrtvých jen dobře.



Přečtěte si
bursik
17. 3. 2017 • 14:21

velkohuby Pavel vloni a letos schliply Zebra o cit a takt pro tatu Petra -bozi mlyny ......

ilona700
19. 12. 2016 • 01:29

suhlas uz ma novu prezyvku Poprdeny spratek najlepsia bola ta umela spalena ohnom pretavena lyzica vntrube s tymi akoze palacinkami HNUS aky svet nevidel... Sa divim ze ten Krampol do tohto poradu siel....

ellenic
10. 11. 2016 • 19:47

6010 Pavel Novotný a bavič, bl.bec to je a ne bavič . Neumí se vůbec chovat,. Co to mělo jako být v těch trenýrkách vařil, ale i vítal hosty . No pane Petře Novotný, tohle jste docela nezvládl, takového magora mít syna, je mi Vás líto . Takový sprostý syn, to je snad jen za trest .

jity
10. 11. 2016 • 13:31

opr. Krampola jsme obdivovali jako herce a komika, se Šimkem byli bezva. To, aby někdo nekritizoval, lidé jsou zákeřní zlí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.