Vojta Kotek maturoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vojta Kotek maturoval!

Čekání na známky bylo těžké, ale Vojta maturitu udělal.
Čekání na známky bylo těžké, ale Vojta maturitu udělal.

PRAHA – To je radosti! Vojta Kotek (19) včera odpoledne úspěšně složil maturitní zkoušku na česko-španělském gymnáziu Budějovická.


Nervózní Vojta dorazil do školy v Praze 4 už o hodinu dřív, aby si mohl ještě v klidu zapálit cigaretu na uklidnění a vytáhnout dojmy ze svých spolužáků, kteří už měli zkoušku dospělosti úspěšně za sebou. Zatímco se někteří studenti snažili ještě na poslední chvíli něco naučit, Vojta si povídal s kamarády a pokoušel se příliš nemyslet na to, co ho čeká. Nejdříve si odbyl zkoušku z anglického jazyka, kde si vytáhnul otázku »My job«. Kliknutím zvětšeteVojta se početné porotě plynnou angličtinou svěřil, že jeho ideální zaměstnání by bylo spojené opět s filmem. „Spíš bych se chtěl ale postavit za kameru, než být herec,“ prozradil. Pak už následovala španělština, český jazyk a nakonec se úspěšně popral se zeměpisem.


Autor: (sab, son)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.