Leichtová z Ohnivýho kuřete u psychologa: Problémy v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Leichtová z Ohnivýho kuřete u psychologa: Problémy v rodině!

Kristýna Leichtová to měla v dětství dost složité.
Kristýna Leichtová to měla v dětství dost složité. (Foto: Roman Souček)

Herečka Kristýna Leichtová (31) má trauma z dětství! V jejich rodině byly vztahy tak zamotané, že kvůli tomu musela vyhledat odbornou pomoc.

Když měla Kristýna tři roky, její rodiče se rozešli. „Po odchodu si tatínek pořídil moji sestru, pak se zase rozešel s její matkou, našel si manželku současnou a s tou zplodil ještě dvě děti,“ prozradila AHA! pro ženy herečka.

Její máma na tom byla dost podobně. „A maminka si, když se rozvedla s tatínkem, vzala pána, který mě prakticky vychoval. Jenomže se po čase rozvedli a maminka si našla jiného muže, s nímž má tři děti,“ svěřila se Kristýna.

S maminkou se navíc dvanáctkrát stěhovala, což jí ke štěstí a pohodě také nepřidalo. Z těchto důvodů musela vyhledat pomoc odborníka. „Navštěvovala jsem v dětství psychologa, protože ty rozchody byly přece jenom složité, naši byli mladí, neuměli v tom plavat. V mém životě tak byli dva chlapi a oběma se říkalo táto, dodala Leichtová s tím, že to tenkrát dost špatně nesla a její dětský mozek nemohl pochopit, co se kolem děje.



Přečtěte si
yokky
31. 10. 2016 • 19:32

to mas uplnou pravdu,,,,takovy valassky soubor,,,,,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.