Donchuan Vondráček hustě o manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Donchuan Vondráček hustě o manželství!

Pro Petra Vodráčka je manželství přežitek.
Pro Petra Vodráčka je manželství přežitek. (Foto Alexandr Malachovský)

Petr Vondráček (40) se do chomoutu zjevně nežene. S partnerkou Bárou Janatkovou (34) vychovává dceru Aničku (6). Už třináct let s ní ale žije takzvaně na „psí knížku“. Zpěvákovi a moderátorovi totiž připadá svatba zcela zbytečná.

Nepochází z rozvedené rodiny, přesto se ženit nechce. Jak k tomuhle názoru Petr Vondráček dospěl? „Neposuzuju to jen podle prostředí, ve kterém jsem vyrůstal. Když se podíváte kolem sebe, tak je to jinak. Dřív se třeba za bolševika lidé brali i z toho důvodu, aby jako manželé dostali byt a měli kde bydlet. To už dneska nemusí. Je to krásné, když se dva lidi milují a když se vezmou, ale když se podívám kolem sebe, tak mi to přijde trochu přežité,“ svěřil se zpěvák skupiny Lokomotiva pro 5plus2.

„Českému národu tak nějak obecně chybí víra, na rozdíl třeba od Poláků. Proto i ta svatba je na ústupu. Ostatně rozpadlé je každé druhé manželství. Asi má člověk víc možností, než měl dřív. Víc se rozhlíží kolem sebe a chce ochutnávat z vícero bonboniér. Navíc internet, Facebook a tyhle věci manželství taky neprospívají,“ dodává Vondráček, který sice žije dlouhá léta s jednou ženou, přistižen ale byl při líbačce s jinou. V roce 2011 se po alkoholovém dýchánku muchloval se svojí kamarádkou a tanečnicí Adélou Hájkovou. Tu samou dámu loni přivedl na premiéru filmu Fotograf do pražské Lucerny.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.