Ťukněte si s celebritou! Zpěvačka Tereza Kerndlová slaví 30! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ťukněte si s celebritou! Zpěvačka Tereza Kerndlová slaví 30!

Tereza Kerndlová slaví 30. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Tereza Kerndlová slaví 30. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Lukáš Dvořák)

30. narozeniny dnes slaví zpěvačka a modelka Tereza Kerndlová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

 
S nohama to umí. Šestkrát se stala mistryní republiky ve stepu. Jednou porazila celou Evropu. Náleží jí i titul Nejkrásnější nohy Česka. Od dvou a půl let jezdila se svým otcem, jazzmanem Láďou Kerndlem, po Evropě. Od osmi s ním vystupovala. Tereza Kerndlová byla členkou kapely Black Milk a jako sólistka vydala čtyři alba. Její manžel René Mayer jí skládá písně.

Nějakou dobu zpívala ve sboru Ivy Bittové. Účinkovala v orchestrech Gustava Broma nebo Felixe Slováčka.  Do toho šest let dabovala seriály. V roce 2000 kývla na nabídku vytvořit dívčí skupinu. V Black Milk vystupovala Tereza KerndlováTerezou Černochovou a Helenou Zeťovou. Vydaly spolu dvě alba a získaly Českého slavíka.

Kapela se po pěti letech rozpadla. Každá z dívek se poté vydala vlastní cestou. Kerndlová debutovala s albem Orchidej. Následovaly Have Some Fun, Retro a Schody do nebe. Její singly si na internetu pouští miliony lidí.

V roce 2008 vyhrála celorepublikovou soutěž Eurosong a reprezentovala Česko i v zahraničí. Dvakrát získala Hudební cenu televize Óčko. Byl o ní natočen i díl seriálového dokumentu Nehasit! Hořím!.

Účinkovala v několika televizních pořadech. Tereza Kerndlová se pravidelně účastní charitativních akcí. O šestnáct let starší manžel René Mayer je zároveň jejím manažerem a skladatelem. Žijí spolu více než dvanáct let, z toho dva roky jako manželé. Dítě chce Kerndlová až po třicítce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.