Aichmajerová u zubaře: Moc se bojím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Aichmajerová u zubaře: Moc se bojím!

Pásku nakonec přestřihly (zleva) misska Kateřina Sokolová , Eva Aichmajerová a Zuzana Belohorcová.
Pásku nakonec přestřihly (zleva) misska Kateřina Sokolová , Eva Aichmajerová a Zuzana Belohorcová. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – „Zubaře se ukrutně bojím! Několik hodin před návštěvou dentisty se třesu strachy jako ratlík,“ svěřila se nám křehká moderátorka Eva Aichmajerová (28). A právě kvůli své fóbii zavítala s kamarádkou Zuzanou Belohorcovou na otevření soukromé zubařské kliniky Dent Medico.

„Zubaře se ukrutně bojím! Několik hodin před návštěvou dentisty se třesu strachy jako ratlík,“ svěřila se nám křehká moderátorka Eva Aichmajerová (28). A právě kvůli své fóbii zavítala s kamarádkou Zuzanou Belohorcovou na otevření soukromé zubařské kliniky Dent Medico.

„Nabízejí zde totiž bezbolestné ošetření, tak to určitě vyzkouším,“ nechala se slyšet Aichmajerová, která se společně se Zuzanou Belohorcovou a čerstvou Miss ČR Kateřinou Sokolovou ujala přestřihnutí slavnostní pásky. To se ale příliš nezamlouvalo missce Agátě Hanychové, která k této činnosti nebyla vybrána. „Asi bych na to musela mít umělá prsa,“ prohlásila naštvaně Agáta, kterou zdobil obrovský výstřih.

Krásné a zdravé zuby chce mít i spisovatelka Bára Nesvadbová, jež s sebou přivedla dcerku Bibianu, těhotná herečka Bára Kodetová se stále se zvětšujícím bříškem, či misska Jana Doleželová, která snad nechybí na žádné akci.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.