Dovolená Haliny Pawlowské: Napadli ji dikobrazi! A pobodal štír! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dovolená Haliny Pawlowské: Napadli ji dikobrazi! A pobodal štír!

Halina zažila opravdu nevšední léto.
Halina zažila opravdu nevšední léto. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Kdo by si myslel, že Halinu Pawlowskou (61) při slunění na plážích v zahraničí pronásledují čeští turisti, hluboce by se mýlil. Moderátorka a spisovatelka byla na letošní dovolené v Itálii, kam jezdí s oblibou už řadu let, v hledáčku úplně jiných tvorů.

Smůla se jí lepí na paty. Krušné chvilky začaly známé milovnici jídla už na začátku léta. „Před zahájením prázdnin jsem dopsala novou knihu Cesta za láskou, a tak intenzivně jsem psala, že jsem si způsobila zánět šlachy v koleni. Potom jsem kulhavá odjela do Itálie, kde jsem doufala, že si odpočinu,“ svěřila se Halina. „Tam mě ale v lese přepadli dva dikobrazi,“ dodala Pawlowská.

Před hlodavci, kteří se v Evropě vyskytují nejvíce právě na Apeninském poloostrově a při vyrušení chřestí dutými ostny, na které se vetřelce snaží nabodnout, dokázala uniknout. Nezvyklá výprava ale pokračovala. „Potom jsem na pláži šlápla na štíra. Když jsem plavčíkovi říkala, jak je to možné, že tam všichni chodí bosi a jsou v pořádku, tak si mě v těch plavkách změřil a řekl mi, že je to opravdu velice neobvyklé, protože štíři jsou v tom písku zahrabáni velmi hluboko,“ řekla moderátorka ve své talk show v Českém rozhlasu.



Přečtěte si
petrsetr
21. 9. 2016 • 17:22

Mě zajímá jestli si od festivalu už umyla haxny

ivoadler
21. 9. 2016 • 14:42

Kolikrát byla znásilněna? Pardon!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.