Věra Špinarová: Rozbrečela XXL Xavera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Věra Špinarová: Rozbrečela XXL Xavera!

Xaver dostal od Roberta Vana (vlevo) umělecký akt, který se moc líbil Jitce Asterové.
Xaver dostal od Roberta Vana (vlevo) umělecký akt, který se moc líbil Jitce Asterové. (pro Aha!: Igor Zehl, Jan Veselý)

BRNO – Drsný XXL moderátor Luboš Xaver Veselý (36) zajel se svoji Xaveršou do brněnského Boby centra. Při propagování knihy Jak jsem potkal hubnutí a svého hubnoucího programu Linda Linie si bere na pomoc »své« celebrity.

Drsný XXL moderátor Luboš Xaver Veselý (36) zajel se svoji Xaveršou do brněnského Boby centra. Při propagování knihy Jak jsem potkal hubnutí a svého hubnoucího programu Linda Linie si bere na pomoc »své« celebrity. Malý sál Boby centra praskal ve švech a Xaver si na pódiu postupně »pochutnával« na svých hostech – Jitce Asterové, rychlobruslařce Martině Sáblíkové, fotografovi Robertu Vanovi a legendární Věře Špinarové. A právě »Špinarka« přímo na jevišti Xavera dokonce rozbrečela!

„Mám radost, že se v programu Linda Linie zaregistrovalo už přes 2860 hubnoucích,“ chlubil se během programu Xaver, který svůj život spojil s Křížovým výslechem na rádiu Frekvence 1. Fotograf Robert Vano věnoval Xaverovi a programu Linda Linie uměleckou fotografii s nahým tělem mladého sportovce a slíbil, že pokud Xaver zhubne dalších dvacet kilo, nafotí s ním umělecké akty. „Už se těším, jak se to bude jmenovat – Xaver bez závoje,“ smál se populární moderátor.

Legendární Věra Špinarová s kapelou v zádech přivedla Xavera přímo na jevišti k slzám, to když na jeho vlastní přání zazpívala Jednoho dne se vrátíš z filmu Tenkrát na západě. „Většinou tu písničku nezpívám, ale když Xaver tak pěkně zhubnul, nemůžu mu ji odepřít,“ komentovala situaci Věra Špinarová.

»Asterka« s Xaverem si přímo z publika vytáhli sportovce a managera Jiřího Havránka, který nyní uběhl Mezinárodní pražský maraton. Všechny přítomné celebrity Jiřímu Havránkovi gratulovaly a možná i tiše záviděly. Až na Roberta Vana! „Taky mám doma sportovce a mně to stačí,“ řekl slavný fotograf.

Luboš Xaver Veselý připravuje pro veškerou hubnoucí veřejnost velmi zajímavé překvapení, o kterém bude jako první informovat právě váš oblíbený deník Aha! „Zatím nemůžu nic prozradit, snad jen že doporučuji v následujících dnech sledovat deník Aha!, ve kterém to propukne a sto čtenářů dostane zadarmo něco dost neuvěřitelného,“ tvářil se Xaver tajemně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.