Missky mají mlsné jazýčky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Missky mají mlsné jazýčky

Míša Wostlová (vlevo), Jana Doleželová a Edita Hortová si zamilovaly vaření pizzy.
Míša Wostlová (vlevo), Jana Doleželová a Edita Hortová si zamilovaly vaření pizzy. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Nejen modelingem je člověk živ! Možná se u nás zrodily další »pizzařky«! V pražské pizzerii Gusto si Miss ČR 2004 Jana Doleželová (25) s vicemiss Editou Hortovou (21) a Míšou Wostlovou (25) vyzkoušely pečení italských lahůdek, na kterých si pak s chutí »zgustly«!

Nejen modelingem je člověk živ! Možná se u nás zrodily další »pizzařky«! V pražské pizzerii Gusto si Miss ČR 2004 Jana Doleželová (25) s vicemiss Editou Hortovou (21) a Míšou Wostlovou (25) vyzkoušely pečení italských lahůdek, na kterých si pak s chutí »zgustly«!

„Dnes nejím zrovna dietně, ale obvykle se hlídám a hodně cvičím. Jakmile cítím vůni pizzy, tak se musím hodně krotit!“ smála se Doleželová.

Voňavé pizze s křupavou kůrkou neodolal ani Aleš Háma, který na dobrůtky přivedl i svého syna Jáchyma. O berlích se dobelhala také Česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková. „Spadla jsem z mola, když jsem zkoušela na jednu charitativní přehlídku v Ostravě. A to jsem neměla ani podpatky!“ svěřila se nám Čerešňáková, které dělal doprovod přítel Adam.

Václav »Upír« Krejčí si pochutnával na špenátových gnocchi, moderátorka Bailanda Kristina Kloubková s přítelem Alanem Bastienem si vystačili s polibky. Nyní totiž žijí hlavně z lásky, protože se budou brzy brát. Hlavní show Pizza Fest party se bude konat 9. června na Centrálním tenisovém stadionu Štvanice – ČEZ Koloseum.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.