Tajná svatba Mašlíkové: Příjmení jak cizinka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajná svatba Mašlíkové: Příjmení jak cizinka!

Z Hany Mašlíkové se v sobotu stala Hana Reinders
Z Hany Mašlíkové se v sobotu stala Hana Reinders (Foto Karel Kopáč)

Hana Mašlíková všechny pěkně povodila za nos. Veselku připravovala dlouho, stále ale mlžila o tom, kdy přesně se obřad bude konat. A už se stalo! Mašlíková (34) a zápasník André Reinders (35) si řekli své „ano“ minulou sobotu v jednom z odpočinkových rezortů u Benešova.

„Děkuji všem svým přátelům, že dokázali udržet tajemství,“ směje se Mašlíková, ze které je nyní paní Reinders. Na svatbu pozvali jen rodinu a nejbližší přátele. Všechno klapalo, jak mělo, až na jednu malou drobnost. Manželé málem ztratili svatební prstýnky.

„Chtěli jsme, aby nám prstýnky k oltáři přinesl jeden z našich pejsků, tak jsme mu je přivázali na mašličku na krk, a najednou koukáme, že běhá bez nich,“ popsala Hanka nečekanou peripetii. Prstýnky novomanželé šťastně nalezli, jenže je momentálně stejně nemohou nosit. „André si při zápase před třemi týdny zlomil prsteníček, na němž by měl prstýnek nosit, a má dost oteklý kloub,“ vysvětlila prsatá moderátorka. Na svatební hostině mohli hosté ochutnat hovězí líčka se zeleninou a bramborovou kaší, kuřecí vývar a dort. Na klasiku totiž Mašlíkovou moc neužije. „Knedlíčkovou polévku jsme neměli, sama nemám ráda, když se někde s knedlíčky musím prát,“ dodala blondýna s úsměvem.



Přečtěte si
adam.jacques
30. 8. 2016 • 18:35

Snad si ta šišla nezlomí jazyk až se bude představovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.