Zamilovaný Zounar (49): Sbalil vnadnou kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zamilovaný Zounar (49): Sbalil vnadnou kolegyni!

Lásku před kamerou už několik měsíců nehrají, ale prožívají.
Lásku před kamerou už několik měsíců nehrají, ale prožívají. (Foto: Archiv FTV Prima, David Malík, Profimedia.cz )

Zamilovaný příběh jako z červené knihovny. Tak by se dala popsat láska Martina Zounara (49) a Betky Stankové (37). Na natáčení seriálu Přístav mezi Martinem a vnadnou herečkou přeskočila jiskra a už spolu několik měsíců tvoří pár. Za jejich setkání navíc může hercova expartnerka Simona Brdičková (39).

O Amorově šípu se říká, že nikdy nevíte, kdy a jakou silou zasáhne. A to se během natáčení seriálu stalo i představitelům Pepy Krupičky a Jany Koblížkové. Lásku před kamerou nejdříve hráli, až jim vstoupila i do reálného života. „Jiskřilo to mezi nimi od prvních společných scén,“ prozradil dobře informovaný člen štábu. „Už jsou spolu několik měsíců a ani se tím na place netají,“ dodal s tím, že někdy přijíždějí nebo odjíždějí jedním autem.

Spolu prý ale ještě nebydlí. Nové lásce všichni fandí. A dokonce i Zounarova expartnerka, producentka seriálu Simona Brdičková. Ta navíc může i za to, že se pár dal dohromady. Martina na roli v seriálu přemluvila. „Martinovi přeju, ať se mu daří v lásce a osobním životě,“ nepřímo potvrdila informaci o jejich vztahu Brdičková,  která má se Zounarem dceru Claudii (7).

Byli spolu 13 let a za tu dobu se za dramatických okolností několikrát rozešli a zase sešli. Ten poslední rozchod ale proběhl v dobrém. Nyní dokonce kousek od sebe i bydlí. Jak to novému páru sluší, můžete vidět už dnes večer na Primě, kdy se Přístav po prázdninové pauze vrací na obrazovky. Vzájemný vztah však ani jeden z dvojice zatím nechce komentovat.

Touží po dítěti
„Hrozně bych chtěl další dítě. Strašně moc. Nic totiž není v životě důležitější. Uvidíme, jak to dopadne, třeba se nějaká maminka najde,“ vyslovil před rokem Zounar své přání. A to bylo vyslyšeno. Betka je už maminkou čtyřleté Alžbětky. S jejím otcem, hercem Janem Seidlem, se po pěti letech vztahu ale rozešla.

To bylo rozchodů
Vztah Martina a Simony připomínal horskou dráhu. Za 13 let šli několikrát od sebe. Na začátku proběhla krize, pak přišel rozchod v roce 2012 a definitivní konec nastal v roce 2013. „Po tolika letech už ale Simoně došla trpělivost, jedním z důvodů mělo být to, že se rád napil,“ prozradila deníku Aha! její blízká přítelkyně. „Bouřky jsou všude,“ komentoval jeden z rozchodů Zounar.



Přečtěte si
britva
26. 8. 2016 • 18:19

tvl, ten je tlustej jako prase

mord
26. 8. 2016 • 17:21

Ty stara nulo ten vubec netuší že tak zasmradly bezvyznamny ofpad jako jsi ty oxallis někde živoří ma te na háku nulo

6010
26. 8. 2016 • 14:28

K chaluge - ty jsi ale primitiv, viď? To mluvíš ze své zkušenosti? Ubožáku. Jinak tu lásku jim moc přeji, hodí se k sobě.Hlavně aby to vydrželo.Držím palce a přeji i společného prcka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.