Dara odhaluje bohyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Dara odhaluje bohyně!

Dara Rolins umí odhalit v každé ženě bohyni. A podařilo se jí to i u jachtařky Lenky Šmídové.
Dara Rolins umí odhalit v každé ženě bohyni. A podařilo se jí to i u jachtařky Lenky Šmídové. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Dara Rolins (34) už nejen zpívá, ale také navrhuje! V pražské restauraci Soho předvedla vlastní kolekci plavek, kterou připravila pro Gillete Venus Divine.

Zpěvačka Dara Rolins (34) už nejen zpívá, ale také navrhuje! V pražské restauraci Soho předvedla vlastní kolekci plavek, kterou připravila pro Gillete Venus Divine. „Touto kolekcí plavek se snažím odhalit v ženách bohyni. Protože tu má v sobě každá z nás,“ vzkazuje ženám Dara.

„Snažila jsem se, aby byl každý model něčím zajímavý. Proto jsou některé plavky například ručně malované,“ vysvětlila zpěvačka, která je rovněž považována za módní ikonu. Její kolekce se skládá z deseti modelů, z nichž každý je originál. Mezi modelkami, které po molu také tancovaly na Dařiny oblíbené r´n´b skladby, se prošla i jachtařka Lenka Šmídová. Medailistka z olympijských her v roce 2004 v Aténách je zřejmě stydlivá, kolem boků si totiž nechala uvázat velký šátek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.