Zounar poprvé o vážném úrazu páteře: Nemůžu ani pořádně sedět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zounar poprvé o vážném úrazu páteře: Nemůžu ani pořádně sedět!

Přestože byl Zounar na 4 týdny vyřazen z provozu, neohrozil žádné natáčení.
Přestože byl Zounar na 4 týdny vyřazen z provozu, neohrozil žádné natáčení. (Foto herminapress.cz)

Vyhráno nad vyhřezlou ploténkou, kvůli které přestal cítit nohu a skončil na JIP, Martin Zounar (49) ještě nemá. Přestože dva týdny denně rehabilitoval 10 hodin, stále trpí.

„Byl jsem teď čtrnáct dní na rehabilitaci Berouně. A předtím jsem dva týdny ležel v nemocnici,“ svěřil Aha! poprvé od úrazu, kdy mu při natáčení Přístavu poté, co rychle zvedl Bětku Stankovou (37), vyhřezla ploténka. „Měl jsem takový esíčko, který vyhřezlo přímo do míchy do mozkomíšního kanálu a tam to narazilo na nervy a vlastně jsem přestal chodit,“ popsal představitel Pepy Krupičky diagnózu.

„Ploténka se mi už nevrátí. Operace naštěstí nehrozí. To by bylo to nejkrajnější řešení,“ oddychl si Zounar, který poctivě rehabilitoval. „Každý den od osmi do šesti do večera. Chodil jsem na vodoléčby, bazény i různá cvičení,“ řekl s tím, že není fit. „Mám ještě ale problém se sezením. Hlavně v autě. Teď, jak budeme jezdit na zájezdy, tak z toho mám trochu strach,“ přiznal Zounar.



Přečtěte si
mord
23. 7. 2016 • 07:58

To je pro takove nuly jako jsi ty

mejlika
23. 7. 2016 • 06:27

Podle mne máš ještě vyhřezlý mozek, ale ten už se ti zpátky nevrátí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.