Miss z roku 93 Lakatošová: Jak se udržet sexy i po čtyřicítce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss z roku 93 Lakatošová: Jak se udržet sexy i po čtyřicítce!

Zdá se, že Silvia nestárne.
Zdá se, že Silvia nestárne. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Silvia Lakatošová – Chovancová (43) vyhrála soutěž krásy v roce 1993. Tehdy jí bylo dvacet let, netrvalo dlouho a s kariérou modelky skončila. Krása ji však živí dál, vyhledává totiž modelky. Proto je pro ni důležité, aby i nadále vypadala skvěle. Sama uznává, že po čtyřicítce už to není úplně jednoduché. Maminka dvou dětí tedy prozradila, jak se i po čtyřicítce udržuje sexy.

Silvie si uvědomuje moc dobře, že udržet se fit i po čtyřicítce už není úplně snadné. „Už nestačí jen večeřet. Velmi důležitý je pohyb. Ještě se mi ho nedaří mezi svoje denní rituály, jako je například umývání zubů, ale snažím se aspoň pravidelně jíst. Minimálně pětkrát denně,“ uvedla Silvia Lakatošová-Chovancová pro Glanc.sk.

Před tím, než se stala matkou, na sebe však bývala, co se stravování týká mnohem přísnější. „Byly časy, kdy jsem vyřadila sacharidy. Možná i na dva roky,“ přiznala a dodala, že s tím přestala ihned, když zjistila, že čeká miminko. Od té doby už se stravuje normálně. A na její kráse se rozhodně požívání sacharidů nijak nepodepsalo.



Přečtěte si
mekanik
25. 5. 2016 • 02:53

jakpak a čím si asi misska UMÝVÁ zuby

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.