Ilona Csáková dostala kopačky! Od ženáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ilona Csáková dostala kopačky! Od ženáče!

Ilona Csáková
Ilona Csáková  (: Archiv)

PRAHA – Zpěvačka Ilona Csáková (36) smutní! Zase je sama. Její vztah s ženatým plzeňským podnikatelem Alešem Konečným zkrachoval. „Žádný vážný vztah teď nemám,“ přiznává Csáková. O Konečném však odmítá mluvit. „Asi proto, že rozchod s ním byl pro Ilonu hodně nepříjemný.

Obrečela to, protože ji hodně zklamal,“ dodává její kamarádka. Co se přesně mezi zpěvačkou a ženatým Konečným odehrálo?

„Aleš je jen můj kamarád,“ tvrdila Csáková o Konečném, i když je fotografové nachytali, jak spolu strávili společnou noc v luxusním pražském bytě zpěvačky. „Ilona hrozně chtěla Konečného oficiálně představit veřejnosti jako svého přítele. On se tomu ale bránil. V Plzni má totiž manželku a syna,“ vysvětluje jeden ze známých zpěvačky. „A právě manželství byl důvod jejich rozchodu. Ilona chtěla, aby se rozvedl, ale Aleš to neustále odmítal. Nakonec nátlak Ilony nevydržel a řekl, že mu to za to nestojí, a odešel,“ dodává náš zdroj.

Csáková tak opět potvrzuje pověst zpěvačky, která nemá v lásce vůbec štěstí. Všechny její velké milostné vztahy totiž skončily katastrofou. „Nejvážněji to vypadalo, když chodila s Lumírem Matim, tam už se dokonce plánovala svatba. Jenže nakonec to nedopadlo. Lumír je teď zamilovaný do missky a modelky Sandry Vídeňské a Ilona je zase sama. Nemá prostě štěstí a ani odhad na své partnery,“ dodává jedna ze zpěvaččiných kamarádek.

30.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.