Ztratila paměť i kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ztratila paměť i kalhotky!

Pokud by někdo na Tachovsku uviděl podobné kalhotky, má volat policii.
Pokud by někdo na Tachovsku uviděl podobné kalhotky, má volat policii. (Foto INT)

Na pálení čarodějnic hned tak nezapomene mladá žena (26) z Tachova. Ta se z bujarých oslav vrátila domů od pasu dolů nahá, bez klíčů od domu a nic si nepamatuje. A právě proto teď rozjela policie vyšetřování!

Po návratu nešťastnice zjistila, že je bosá, nemá modré džíny a kalhotky. Policie proto nyní hledá po městě a okolí bílá tanga s růžovou krajkou. Zároveň se snaží zmapovat, kde se mladá žena oblečená pouze do bílé halenky s černými dlouhými rukávy a malým volánkem kolem knoflíků minulý týden v noci ze soboty na neděli pohybovala. Kriminalisté také zjišťují, jestli někdo nevyužil její slabé chvilky a ženu neznásilnil. „Prověřujeme, zda nebyl spáchán trestný čin,“ prozradila policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Policisté zároveň pracují i s druhou možnou verzí, jak se vše mohlo odehrát. A to, že mladá žena se v zápalu oslav a pod vlivem vypitého alkoholu odvázala více, než by sama chtěla. Kuriózní je, že kdyby tomu tak bylo, dostala by se sama do křížku se zákonem. Za běhání bez oblečení by ji mohla policie obvinit z výtržnictví...

Hlaste to policii!
Když někde v Tachově a okolí najde bílá tanga s růžovou krajkou, volejte ihned tísňovou linku 158 nebo čísla 974 337 444 a 974 322 015. Jestliže o případu něco víte, můžete to také nahlásit i na kterékoliv služebně policie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.