Jiřina Bohdalová a blížící se 85: Pláč na oslavě narozenin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiřina Bohdalová a blížící se 85: Pláč na oslavě narozenin!

Jiřina Bohdalová se utápěla v slzách.
Jiřina Bohdalová se utápěla v slzách.  (Foto Aha! – Martin Hykl)

Slzy i obrovská radost. Jiřinu Bohdalovou (84) čekalo v Divadle Na Jezerce překvapení. Po představení Paní plukovníková jí k životnímu jubileu s předstihem gratulovali kolegové v čele s principálem Janem Hrušínským (60). 

Herečka vůbec netušila, co se na ni chystá, a tak jí po všech těch blahopřáních vyhrkly slzy. Navíc dostala z rukou Hrušínského šek na 30 000 korun. „Vracím se již dlouho ke staré tradici, kdy herci při svých beneficích dostávali určitý finanční obnos,“ objasnil herec. A připojil, že Jiřina hraje u něj v divadle už 12 let a stále je na jevišti přímo k sežrání.

„Díky moc a díky všem,“ řekla dojatá Bohdalová. Oslovila i publikum, které jí nadšeně aplaudovalo. „Mám ráda smích z hlediště. Já vám z jeviště něco dávám a vy mi to vracíte. Děkuji za takové propojení,“ obrátila se k divákům. 

Pak herečka dlouho přijímala dárky a blahopřání a užila si tak super generální zkoušku na oslavu 85. narozenin, které má 3. května.



Přečtěte si
ararat
2. 5. 2016 • 16:03

terino víš co mi můžeš..políbit (_I_)

ararat
2. 5. 2016 • 06:36

opravdu? já že je urážím,asi budeš muset vzít brýle? Šlepoňu šlepý....

ararat
1. 5. 2016 • 08:50

Marně se tomu bráníš Markéto,já žádné inzeráty nikde nemám,já je nepotřebuji někde vkládat takové sprosťárny,ale to je jenom tvá obrana a výmluva,že to nejsi ty,ale ty nejlépe víš kde je pravda.Ahoj holubičko a pozdravuj všechny pocestné...UŽ NEZUŘ.

ararat
1. 5. 2016 • 08:34

Alena Ponistova ararat ty jsi opravdu nemocný člověk co ani nevíš co píše.šNa všechno máš pozitivní odpověd,jen na určité lidí jsi agresivní i kdyby to byl tvůj názor.Jsi opravdu tak blbá?)))nebo se nudíš u uklízením?V srpnu jsem v Česku tak ti garantují,že mám na to známost a dostanu se k tvému podnikání.Sama jsi o to řekla.Tvoje urážky jsou na bodu mrazu.Jsi opravdu nemocná a léčit se je normální,nemusíš se za to stydět.Dej už pokoj lidem co mají svůj názor a neurážej,kdyyž je neznáš.Na seznámce jsem nikdy nebyla nemám to zapotřebí,ale co tam děláš ty?,))))tak vzdělná a chytrá vdova? Tak jsem se už dlouho nepobavila jak teď. Ponistová tak do toho, píšeš že se dostaneš k mému podnikaní??A copak tě na mém podnikání asi trápí holubičko. Máš z toho osipky nebo se ti tvoří vrásky,chudáčku,tak jo už se těším,jak se chceš dostat na mé podnikání....budu čekat v srpnu až přijedeš do Česka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.