Prince znovu ožije! Díky Mišíkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prince znovu ožije! Díky Mišíkovi!

Adam Mišík si v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, zahraje na Prince.
Adam Mišík si v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, zahraje na Prince. (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova, ara)

Přestože svět nečekaně a náhle opustil americký zpěvák Prince (†57), díky Adamovi Mišíkovi (18) legenda hudební scény opět ožije. A to už dnes večer v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas!

Pro mladého zpěváka byl Prince vzorem. „Pamatuju si, že když jsme měli VH1, kde běžely ty starý klasiky, tak táta mi říkal, koukej na to. Měl ty podpatky a ty blyštivý saka. Vím, že se jmenoval Prince. Pak jsem ho objevil až ve třinácti, ve čtrnácti letech a pochopil jsem, že to je totální hudební nářez,“ říká v přenosu Adam.

V záběrech uvidíte, co mladému Mišíkovi slíbil ostřílený tanečník Yemi (34), jemuž je Amerika druhým domovem. „Když se ti to povede, tak slibuju, že Princeovi pošlu tvoji nahrávku,“ smál se ještě před několika dny choreograf. Hvězda 80. let už ale Mišíka neuvidí...

Předělávat nebudou

Díly pořadu trhajícího divácké rekordy sledovanosti jsou předtočené dva měsíce dopředu. Podle zdrojů z TV Nova se ale kvůli náhlému úmrtí zpěváka Prince nebude díl předělávat.



Přečtěte si
bernadette
23. 4. 2016 • 18:13

Přesně tak. Za mých mladých časů by takový chcípáček neměl vůbec šanci. Ledaže by byl vtipný a nějakou holku ukecal. Ale nesměl by se přitom tvářit tak, jako na většině fotek. Asi myslí, že je to sexy, ale vypadá spíš jako chudý duchem nebo buzna. Podobný výraz mívají missky, když loví nějakou hokejku nebo kopačku

mirkazam
23. 4. 2016 • 15:35

Protekční fracek,který se hlavně sám prožívá. Na co si to proboha hraje ???

6010
23. 4. 2016 • 10:51

Já tedy nevím, co na tomto chlapečkovi ty dnešní děvčata mají.Takovéto hošíky jsme ve třídě vždy nemuseli, byli to takoví chudáčci neoblíbení.No, teď je vše jinak, ještě že nejsem mladá, já to již nechápu.Je to vše nějak naruby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.