Svatba s umírajícím: Nevěsta provedla nečekané! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatba s umírajícím: Nevěsta provedla nečekané!

Svatební den Joany a Craiga.
Svatební den Joany a Craiga. (Foto ara)

Znali se dlouhých třicet let, ale dali se dohromady před necelými dvěma lety a nyní se vzali, protože ženich už nechtěl déle čekat, kvůli vážně nemoci. Svatba byla neuvěřitelná a nevěsta zde udělala něco, co nikdo nečekal...

Statečná nevěsta si nechala během svatební hostiny oholit hlavu! Důvod je ten, že je její ženich nevyléčitelně nemocný...

Joan Lyons (44) se provdala za svou dětskou lásku Craiga (44), který má nevyléčitelnou rakovinu slinivky břišní. Pár se kvůli času rozhodl vzít a Joana svatbu proměnila v něco neuvěřitelného, protože se rozhodla, jako akt souznění s Craigem, oholit svou hlavu.

Craig byl do Joany zamilovaný už dávno, ale bál se jí cokoli říct, protože byli dobrými přáteli. Ona se do něj zamilovala na palubě trajektu před osmnácti měsíci.

„Bylo to poprvé, co jsem viděl Joan bez vlasů a vypadala krásně, až ohromě,“ svěřil se Craig webu dailymail.co.uk

„Zamiloval jsem se do ní, hned když jsem ji ve čtrnácti letech poprvé uviděl. Byl jsem ale plachý a Joan se poté vdala za jiného. Zůstala však pro mě ženou mých snů,“ dodal. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.