Ester Ládová cvičí: Chci svaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ester Ládová cvičí: Chci svaly!

Ester Ládovou jsme zastihli při cvičení s Patrikem Foxem.
Ester Ládovou jsme zastihli při cvičení s Patrikem Foxem. (pro Aha! – Miroslav Plešek)

PRAHA – Zpěvačka a rosnička Ester Ládová (26) chce být ještě více sexy, a proto začala cvičit a posilovat! „Ty máš svaly, já mám čáry, a protože já nechci čáry, ale ty svaly, tak se tu potím,“ parafrázovala Ester se smíchem hlášku z legendárního Mrazíka, když jsme ji načapali v posilovně v doprovodu zpěváka Patrika Foxe (43).

„Spolu cvičíme poprvé a myslím, že i naposledy, protože místo cvičení si jen povídáme a občas i zpíváme,“ řekla nám Ester, která právě s Foxem natáčí duet Snad náhodou. „Patrikovy písničky se mi moc líbí, a tak mě potěšilo, když mě oslovil, jestli bych si s ním nezazpívala,“ usmívá se Ester s tím, že jejich duet vyjde za dva měsíce na albu zamilovaných duetů Proč nemůžu tě znát.

„A když všechno dobře dopadne, tak budeme mít s Ester na titulu alba i společnou fotografii,“ prozradil nám Patrik Fox, jehož nejnovější singl Zpoždění právě boduje na 5. příčce v hitparádě Radiožurnálu Česká 12. „Nyní jsem dokončil písničku Zamkneš křídla, která vychází už zítra na disku love songů S tebou mě baví žít, a doufám, že se bude líbit stejně jako Zpoždění,“ dodal Fox, jenž má roztočené nejen debutové album, ale i dva videoklipy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.