Bailando od dneška: Přísná opatření! Kvůli Borhyové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Bailando od dneška: Přísná opatření! Kvůli Borhyové

Alan Babický napadl po přenosu Bailanda fotografa.
Alan Babický napadl po přenosu Bailanda fotografa. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Rvačka expřítele krásné Lucie Borhyové (28), golfisty Alana Babického (40) s fotografem, která způsobila skandál v zákulisí po přímém přenosu prvního dílu taneční soutěže televize Nova Bailando, bude mít možná dohru!

Rvačka expřítele krásné Lucie Borhyové (28), golfisty Alana Babického (40) s fotografem, která způsobila skandál v zákulisí po přímém přenosu prvního dílu taneční soutěže televize Nova Bailando, bude mít možná dohru! Jakou? Pokud se na soutěži objeví i příště, Nova ho možná nechá vyvést!

„Pokud bude Alan dělat na přenosech takovýto »bordel« opakovaně, může se mu stát, že mu bude zakázán vstup. Přestože incident nebyl extrémně vyhrocený, vedení televize si nepřeje na svých akcích podobné výstupy,“ zní ze štábu Bailanda. Babický, který se přišel podívat, jak Borhyová tančí, se totiž v zákulisí popral s jedním z fotografů, kteří ho chtěli vyfotit, a poté utekl. Sama Borhyová podle vlastních slov nechápala, proč tam vůbec přišel. Oficiálně se Nova k incidentu vyjadřovat nechce s tím, že se jedná o čistě osobní záležitost Alana Babického.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.