Kleplovi řezali tvář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kleplovi řezali tvář!

Bob Klepl musel pod kudlu kvůli tukové bulce na tváři.
Bob Klepl musel pod kudlu kvůli tukové bulce na tváři. (: TV Prima)

PRAHA – Hvězda »primáckého« seriálu Letiště a soutěže Hádej, kdo jsem Bob Klepl (48) musel na operaci! Na tváři se mu totiž udělala tuková bulka, která musela pryč!

Hvězda »primáckého« seriálu Letiště a soutěže Hádej, kdo jsem Bob Klepl (48) musel na operaci! Na tváři se mu totiž udělala tuková bulka, která musela pryč!

„Pořád jsem to odkládal kvůli natáčení a divadlu, ale začala se mi nebezpečně zvětšovat. Doktor řekl, že jsem přišel za pět minut dvanáct. Naštěstí to nebolí, takže můžu mluvit, ale asi mi tam zůstane pořádná jizva. Uvidím, jak to bude po zahojení vypadat,“ prozrazuje Klepl. Náplast nesmí minimálně tři dny sundat z důvodu nebezpečí zanesení infekce do rány. „Nesmíš se ani zpotit. Já jsem měla něco podobného na krku a nesměla jsem kvůli tomu ani na představení. Musíš být opatrný,“ radila Kleplovi včera na natáčení pořadu Hádej, kdo jsem jeho kolegyně Dana Morávková. Zábavnou show Hádej, kdo jsem vysílá Prima každé pondělí po 21. hodině.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.