Topmodelka Karolína Kurková: Jejímu miminku závidí celý svět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Topmodelka Karolína Kurková: Jejímu miminku závidí celý svět!

Karolina Kurková
Karolina Kurková (Foto: Instagram, EPA)

No sláva! Karolína Kurková (31) konečně ukázala světu svého druhorozeného synka, Noaha Lee. Toho povila už  5. listopadu, zatím však česká topmodelka světu ukázala z miminka jen nožičky. Teď ovšem na Instagramu zveřejnila roztomilý snímek, na kterém svého drobečka kojí.

Fotografii doprovodila pochvalou všech matek, které dopřávají svým děťátkům mateřského mléka: „Pro děti neexistuje lepší výživa. Není to jednoduchý proces, ale nevzdávejte se!“ vyzývá Karolína ostatní maminky. „Těším se na vaše »kojící« selfie!“ uzavřela svůj komentář výzvou, která může zaplavit internet »selfíčky« kojících matek.

„Fandím všem kojícím matkám,“ napsala Karolína ke své fotce na Instagram.

Přečtěte si
andorea
31. 1. 2016 • 09:03

Jejímu miminku závidí celý svět! ------ Mě by zajímalo , kdo u vás vymýšlí ty pitomé titulky. Co mám tomu miminku závidět? Že ho matka kojí? No pardon, ale nejsem úchyl. Nebo je to snad jediné kojené miminko na světě? Fakt máte dost...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.